Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 27, 2013 21:32 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Już po świętach? Mogę przestać udawać aniołka? :twisted:
Obrazek

Ciociu jasdor, czy ta fotka konkursowa to ma być na wyłączność? Czy mogę na forum wrzucić? Btw, zrobić zdjęcie Ziemniakowi obok choinki to jakaś paranoja. Ziemniak się choinki trochę boi, a już choinka i pańcia z aparatem - oooo, to NA PEWNO razem coś knują!

Możesz na forum, skradnę . Tylko kurde, co z ta choinką ? Może jakiś inny świąteczny gadżet , od którego Ziemniak nie stroni? No świąteczny karp ? Wypieki ? O ile się jeszcze ostały :mrgreen:
Znam Cię nie od wczoraj, coś wymyślisz :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob gru 28, 2013 20:02 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

My i karp??? Jakbyś nigdy nie widziała nieszczęsnych, podduszonych karpi w baliach przed świętami... :evil:
Never, nawet jakbyśmy vege nie byli.

Ziemniak świąteczny:
Obrazek

Już wysłany na fb. W dwóch rozmiarach, bo w konkursowym opisie nic na ten temat nie było, wiec poszło zdjęcie mniejsze i większe.

Halo, halo, tu Ziemniak!!
Ja tam wolę się od tego zielonego trzymać z daleka... najlepiej w łóżeczku. Pańcia nam dała łóżeczka nowe, podusie wyprała, powleczenia zmieniła...
Obrazek

I jest takie pachnąceeeee!
Obrazek

I jest fajnieeeeee...
Obrazek

No co...? Coś nie tak...?
Obrazek

Ten drugi też dostał nowe łóżeczko i wszystko, ale on mało komunikatywny jest...
Obrazek

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob gru 28, 2013 20:29 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Piękny ten Twój Ziemniak, taki wesołek :)

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob gru 28, 2013 20:38 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Słodki Ziemniak, powtórzę, bo inaczej nie mogę :1luvu:
Taki kajetanowaty z tych wygibasów.

taizu pisze:(...) nawet uspokajające ubranko : http://www.karusek.com.pl/produkt.php?p ... xiety-Wrap
Myślę, że takie ubranko można stworzyć samemu, idea jest taka, żeby piesek czuł stały dotyk na ciele, wtedy czuje się spokojniej
Kot by tego nie lubił, pies widocznie tak

Byłam u weta po leki uspakajające i w poczekalni czytałam sobie "Cztery Łapy" i było dokładnie o tym, o czym piszesz, taizu! :)
tzn że ucisk działa uspokajająco na psy. Chyba owinę Kajetana bandażem elastycznym :mrgreen: :wink:
Ostatnio edytowano Sob gru 28, 2013 20:48 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob gru 28, 2013 20:43 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Super foty :piwa:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob gru 28, 2013 22:17 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Dzięki Ciotce za Ziemniaki - przecudne :1luvu: Skradnę ze dwa, żeby ludziom przypomnieć, że takie toto ma się wspaniale :)
Co do karpi NIGDY nie widziałam ich w wannach czy baliach, nawet nie jadłam za młodu, bo matka tez nie męczyła zwierząt :mrgreen:

jasdor

Post » Nie gru 29, 2013 0:11 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

okropnie zazdrościmy suszary! ale u nas mikra łazienka i nie wciśniemy :evil:

a u nas pierwsze wspólne święta przybiegły konkursowo, a wczoraj futra ogłosiły koniec świąt :twisted:
Obrazek
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Nie gru 29, 2013 20:00 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

tinga7 pisze:a u nas pierwsze wspólne święta przybiegły konkursowo, a wczoraj futra ogłosiły koniec świąt :twisted:

Ha!
i dlatego u mnie choinka jest powieszona :)
Wisi sobie na haku od hamaka, i oba koty nawet jak się bardzo starają, to tylko mocno ją rozhuśtają ale wywrócić nie dadzą rady.
Obrazek

Tyiga

Od: Śro maja 30, 2012 18:51

Post » Nie gru 29, 2013 21:06 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

tinga, piękna demolka :mrgreen:

Dobra, ogłaszam, że koniec z dużymi koralikami, przynajmniej na razie.
Efekty hurtem...
Obrazek

Chyba muszę sobie kupić taką dużą lupę na czoło. :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 29, 2013 22:32 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

piekne - w lidlu byly kiedys takie do czytania ze swiatelkiem :)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pon gru 30, 2013 12:06 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Chyba muszę sobie kupić taką dużą lupę na czoło. :?

jak u stomatologa? ;)
Piękny Ziemniaczek. A może to Batat jest? - sama słodycz z niego kapie :)
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Wto gru 31, 2013 23:31 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro sty 01, 2014 11:51 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ciociu Meg ! Dużo wszystkiego w nadchodzącym roku, żeby zdrowie i portfel pozwoliły Ci nadal pomagać wszystkim zwierzątkom :) i żebyśmy wszyscy doczekali kolejnego sylwestra w tym samym składzie :piwa:
Za Ziemniaka podziękowania szczególne i wytrwałości :1luvu:

jasdor

Post » Śro sty 01, 2014 17:45 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Szczęśliwego Nowego Roku!
Megano, zadbaj o swoje serduszko.
Ja spędziłam niepowtarzalnego (mam nadzieję) Sylwestra na SOR z podejrzeniem stanu przedzawałowego.
Mam 37 lat i jestem kolejną pracoholiczką z konieczności, z nerwicą...
Obrazek

selenicereus

Od: Wto mar 24, 2009 20:16

Post » Śro sty 01, 2014 18:11 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Wszystkiego naj.... w tym Nowym Roku dla Wszystkich :partygirl: szczególne buziaki dla Mosia ! . Może by mi go ciotka pokazała od czasu do czasu no..... :x

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

[poprzednia][następna]