ZNAJDKI-Potrzebuja pomocy i domu*PSIA SUROWICA POTRZEBNA !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 29, 2013 11:27 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Leonek znalazł domek, ale pozostali podopieczni Pani Joli bardzo potrzebują wsparcia.
Długi za leczenie to ponad 8 tysięcy :( Bardzo prosimy o pomoc!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 31, 2013 16:46 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Szczeniaczki, pozostawione na ruchliwej ulicy - jeden z nich, a raczej jedna, Fanta, jest bardzo chora :(

Obrazek

Czy mogę znaleźć gdzieś informację na temat tej suni?. Co jej dolega, jaka pomoc potrzebna?.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw paź 31, 2013 19:53 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Czy mogę znaleźć gdzieś informację na temat tej suni?. Co jej dolega, jaka pomoc potrzebna?.[/quote]

tu są linki- główna strona znajdek : http://znajdki.pl/index.php/przygarnij-psa/szczenieta
na dogomanii http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 85-po-dach
na fb: https://www.facebook.com/znajdki?fref=ts

to suczka Fanta,jedna z 3 znalezionych szczeniat .tak pisze na wątku zoja:" Za to Cofi, Cola, Fanta mimo odrobaczania nadal zarobaczone -nie czują się najlepiej, po dodatkowej porcji medykamentów. Są jak, to się mówi, niewyraźne, trochę schudły, zmarkotniały " .widocznie potem Fanta zachorowała ale nie mam wiecej info-trzeba by zapytac .. Kazda pomoc sie przyda-w opłaceniu leczenia[wiekszość zwierzaków trafia do p.Joli w kiepskim stanie
w zakupie dobrej karmy-odpowiedniej dla szczeniat[przytulisko nie moze sobie pozwolic na taki luksus]
szukaniu domku:)
. mozna zadzwonic na nr kontaktowy i zapytać o konkretnego pieska ,mozna objąć opieka wirtualną ..
mnie tez to zdjecie szarpnęło za serce..taka bidulka malutka..

mimiś

Od: Pt gru 10, 2010 12:06

Post » Pt lis 01, 2013 12:04 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Bardzo dziękuję za informacje, za linki - zapytałam już o sunię w innym miejscu, czekam na informacje :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lis 03, 2013 14:20 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

chorują szczeniaki:( pomoc potrzebna!!!

mimiś

Post » Nie lis 03, 2013 15:11 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

mimiś pisze:chorują szczeniaki:( pomoc potrzebna!!!

Bardzo potrzebna :!:

Erin

Post » Pon lis 04, 2013 0:08 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Jedna z chorujących suń jest za TM :(

kejciu

Od: Sob gru 08, 2012 22:13

Post » Pon lis 04, 2013 7:37 Re: ZNAJDKI się witają :-)Potrzebna pomoc i domki*Morze koci

Tak, niestety malutka przegrała walkę :cry:
Pozostałe szczeniaczki też nie najlepiej, a długi w lecznicach rosną :(
Bardzo prosimy o wsparcie!

Erin

Post » Pon lis 04, 2013 8:20 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Niutek, mały szczeniaczek, również przegrał z choróbskiem :cry:
Śpijcie spokojnie, psinki kochane [*] [*]

A z bardziej radosnych spraw - jest szansa na karmę dla Znajdek - proszę polubcie stronę i zaproście znajomych do polubienia:
https://www.facebook.com/dolinanotecikarma

Erin

Post » Pon lis 11, 2013 15:21 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

w przytulisku źle sie dzieje:( Leczenie ostatnio znalezionej spanielki pochłonęło ciężką kasę a biedna Hope przegrała tę walkę.i jeszcze zapalił sie samochód którym psy były wozone do lecznicy...
kopiuję wpis Pani Joli:
"USG kosztuje 95zł, w środę na USG jedzie Klara, Łatek i Gabi, czyli nasza seniorka Gapcia. Następnie będzie musiała pojechać na USG Kropka, Neptun i Vega. Dzisiaj jestem bardzo zmęczona bo nie śpię już trzecią noc, bo siedziałam przy Houp, niestety choć dostała imię Nadzieja, nic z naszej nadziei nie wyszło, jedyne co mnie pociesza to to, że już nie cierpi. Wiem, że podwyższyłam długi, ale nawet gdybym miała za nie iść do więzienia, to i tak nie żałuję, bo wiem, że należało jej się te trochę pomocy tylko żal mi że nie została znaleziona wcześniej, jak miała większe szanse. Ten rok dla mnie i przytuliska jest jakiś masakryczny, ciągle brak na wszystko kasy, na opłaty w lecznicach, karmę i jeszcze samochód, który córka kupiła biorąc kredyt, zapalił się żywym ogniem, czy to nie jest masakra?"
moze ktoś mógłby pomóc? wpłatą,karmą,bazarkiem, biorąc pod opiekę jednego psiaka lub kotka[adopcja wirtualna]- bo czarne chmury zbierają się nad przytuliskiem... :cry: :cry:

mimiś

Post » Pon lis 11, 2013 16:12 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Bardzo prosimy o pomoc! :(

Erin

Post » Pon lis 11, 2013 21:34 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Podniose...,moze wiecej osob tu zajrzy:/

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Wto lis 12, 2013 7:42 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Ja też przypomnę o Znajdkach z rana :!:

Erin

Post » Śro lis 13, 2013 10:21 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Biała i Łatka pojechały do nowego domu razem :D
Obrazek

Obrazek

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Śro lis 13, 2013 10:30 Re: ZNAJDKI-Potrzebna pomoc i domki*Morze kociąt! Psiaki cho

Super wieści :ok:

Erin

[poprzednia][następna]