za wcześnie na sterylizację,
trzeba jeszcze poczekać
od porodu powinno być min.3 miesiące
ale przynajmniej wiemy,
że psina bardzo grzeczna w samochodzie
nie ma najmniejszego problemu.
w ogóle jest super psina

Moderator: Moderatorzy
ruru pisze:dzisiaj malutka
najprawdopodobniej pójdzie
do swojego nowego domku.
nika28 pisze:ruru pisze:dzisiaj malutka
najprawdopodobniej pójdzie
do swojego nowego domku.
I...
Witam.
Prawie dwa lata temu przywiózł nam Pan małego kundelka. Myślę, że pewnie chciałby Pan dowiedzieć się co u niego słychać. Otóż Fidel ma się bardzo dobrze, regularnie chodzimy do weterynarza na szczepienia, a niedługo odwiedzimy "psiego dentystę".
Fidel dostał od nas na gwiazdkę piłkę z którą nie może się rozstać, nawet w nocy, a na urodziny (które weterynarz określił na październik) kupiliśmy mu wielką kość:). Nasz pies nie lubi być sam, śpi z nami i nawet jada z nami posiłki. Ma dużo miejsca do biegania i do zakopywania jedzenia:).
Przesyłam Panu parę zdjęć naszej pociechy.
Serdecznie pozdrawiamy,
Ola i Fidel
montes pisze:ruru dla takich chwil warto żyć![]()
Moja tymczaska bierze udział w psich zaprzęgach - z powodzeniem
nightcrawler pisze:Z chęcią przygarnęłabym kolegów dla Fidela, ale on sam tyle psoci, że za większą grupą psiaków bym nie nadążyła.![]()
a Fidel gdy zobaczył swoje zdjęcia w internecie tak się zdziwił, że aż... poszedł spaćdziękujemy
![]()
tamb pisze:Czyli tylko mama została? Wyślij mi, proszę na maila dokładne informacje o suni (wielkość, zachowanie, wiek, czy potrafi chodzić na smyczy, czy wysterylizowana itp) i zdjęcia. Ogłoszę ją w Dzienniku Polskim. Chyba, że w tym czasie znajdzie dom bo jest w kolejce 8 piesów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości