Moderator: Moderatorzy
Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
Faktycznie tak jest? Trzeba mi to było rano napisać, to bym się mniej stresowała. Nie mam bladego pojęcia psich zachowaniach, a wy tak mi skąpicie wiadomości
Czarna puma pisze:JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
Faktycznie tak jest? Trzeba mi to było rano napisać, to bym się mniej stresowała. Nie mam bladego pojęcia psich zachowaniach, a wy tak mi skąpicie wiadomości
Bo to jest temat raczej na Dogomanie.pl i tam powinnas bardziej zalozyc ten watek:)
JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
Bo to jest temat raczej na Dogomanie.pl i tam powinnas bardziej zalozyc ten watek:)
Puma, ja już kiedyś szukałam domu dla owczarka niemieckiego koczującego na ulicy. Dogomania nie pomogła wcale, bo tam jest dopiero zalew psiego nieszczęścia. Pomogło miau.pl. Na dogomanię nie wchodzę ze względu na własne zdrowie psychiczne. Nie przełamię się. Tu mnóstwo kociarzy ma psy i wiedzę o nich. Na kociarzy więc liczę, bo jestem stąd
Czarna puma pisze:JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
Puma, ja już kiedyś szukałam domu dla owczarka niemieckiego koczującego na ulicy. Dogomania nie pomogła wcale, bo tam jest dopiero zalew psiego nieszczęścia. Pomogło miau.pl. Na dogomanię nie wchodzę ze względu na własne zdrowie psychiczne. Nie przełamię się. Tu mnóstwo kociarzy ma psy i wiedzę o nich. Na kociarzy więc liczę, bo jestem stąd
A tu jest zalew kociego nieszczescia:( Wiec tak czy tak,Twoje zdrowie psychicznej jest w zagrozeniu
Czarna puma pisze:JoasiaS pisze:Czarna puma pisze:Wnioskuje z Twoich wiadomosci,ze Kado to chlopak? Normalny chlopak nigdy nie zaatakuje suki,predzej odwrotnie:)
wibryska pisze:Joasiu i jak wizyta próbna u Kado ?
wibryska pisze:trochę szkoda, że wcześniej nic nie powiedzieli
wibryska pisze:ewan pisze piękne wzruszające wierszyki o kotach i robi też wydarzenia na facebooku
może napisz do niej (nie wiem czy jest czy wyjechała) może dla nie-kota tez mogłaby napisać wiersz
wibryska pisze:Joasiu to poprosimy o duuuużo nowych zdjęć suni
takich przytulaśnych
wibryska pisze:a jak Pola po weekendzie ? ucieszyła się na Wasz widok ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości