SOŃKA U SIEBIE :) MUSZKA CZEKA !!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 10:29 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Nie rozdzielilabym ich nigdy. Jesli nie pojda jednak do Grabowki razem, to ja bym czekala dalej.
Pani jak powiedzialam, ze nie chcemy ich rozdzielac odpowiedziala mi tak: " chcielismy jedna, no ale wezmiemy raczej dwie, bede jeszcze rozmawiac z ta panią" (czyli dorcia44).
Nie bedzie ten, to inny domek. Szkoda je rozdzielac. Moze byc zle z ich zdrowiem jak sie je rozdzieli. Nie robcie im tego.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon maja 21, 2012 12:51 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

oj to nie do końca tak ,często tak bywa że mamy dwa i jak się okazuje rozdzielenie ich to bardzo dobry pomysł tak było z Mańkiem i Gutkiem.
Gutek totalnie zdominował Mańka, niby się kochali ale po rozdzieleniu ich Mańkowi jak by lat ubyło.
U mnie tez już totalna zmiana ,każda śpi oddzielnie ,już nie trzymają się tak razem jak jeszcze parę dni temu .
Pani Iwonka ma 2 tyg. na zabezpieczenie terenu ,zastanowienie się ,ja uważam że fajny domek..
:ok:
Muszka powinna iść tam gdzie są starsi i nie ma małych dzieci .
Mam czas,najwyżej ogłoszę się ,ale to dopiero po sterylizacji.
Teraz najważniejsze że mała lepiej się czuje. :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon maja 21, 2012 14:10 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

A to przepraszam. Masz na pewno racje i wiesz lepiej, poniewaz masz je na co dzien. Jak jedna z suczek nie nadaje sie do dzieci, to faktycznie nie ma co jej tam oddawać.
Zdrowka sunieczce.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon maja 21, 2012 15:55 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Muszka to taki rachityczny pajączek :cry: nóżki stawia na x ,ale to ogromna przylepa ,niezdara nie wskoczy nigdzie ,bo za mała ,ciągle spada próbując się przemieszczać,jej trzeba dobrych ,spokojnych ludzi ,którzy z rąk jej nie spuszczą .... :wink:
Całkowicie jest niekłopotliwa.
Soniak też ,tyle że w niej więcej życia ,więcej energii .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 22, 2012 7:10 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Muszka Faramuszka całkiem dobrze :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 22, 2012 9:10 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

To dobrze :ok: no gdzie te domki, takie ślicznotki czekają :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro maja 23, 2012 13:34 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

JEDNA MA DOMEK ,CZEKA TYLKO AŻ SUCZYDŁO WYSTERYLIZUJĘ,DRUGA NIE MA :cry: A TO TAKA PSIACA :1luvu:
PSIACA KARALUCH :mrgreen:
jUŻ Z NIĄ OK.
KREMOWA 5 MIESIĘCZNA CZIŁKA SZUKA DT EW. DS SUNIA DO DIAGNOZY ,KASZLE I UTYKA NA TYLNĄ ŁAPKĘ ,RZEPKA LUB GŁÓWKA ..NIE WIEM CZY NIE DO OPERACJI SUNIA SLICZNA ,MILUSIŃSKA ,LEJEK OKROPNY :wink: JAK TO SZCZENIĘ.FOTY NA MMS
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 23, 2012 14:30 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Dawaj foty!!!!! (kurcze, jakiej wielkości jest 5miesięczna chi...? dałaby radę w stadku?)
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro maja 23, 2012 20:50 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 23, 2012 21:32 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

mała cziłka jest u mshume na dt,. na razie sobie jeszcze radzi ,mówi że z niej niesamowity słodziak ,...
a moja muszka znów coś nie chce jeśc ,kupa ze śluzem i krwią. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 23, 2012 22:30 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

Oj Dorciu :1luvu: weszłam z ciekawoci i widze ze u Ciebie teraz malizną "smierdzi" :mrgreen:

słodka mała za jej zdrowko kciuki trzymam :ok: i za super domek :ok:

A mnie w zeszłym roku przez płot podrzuciłi taka bardzo podobna drobinke, tez pewnie z pseudo, malutenkie to było szczeniatko, zal mi sie zrobiło bo w schronie by nie przezyła, Brytka, pieszczotliwie Bryciolinka ma na imie bo mama jak zobaczyla to mowi - o jaki brytan ( na dłoni sie miesciła) ale ze to sie okazalo suczką to zostala Brytka :)
Obrazek
ładnie urosła i teraz wyglada tak:
Obrazek
juz jej domku nie szukałam bo ta przylepa zaskarbiła sobie szybciutko moje i mojej mamy wzgledy a ze czysciutka , cale noce przesypiala i chodizla siusiac do przedpokoju to sie czlowiek tak do niej przywiazał ze nie wiem, sypia pod kolderka i to nawet dłuzej ode mnie hahaha, jest posłuszna i chociaz nie przepadam za takimi psiakami i tym rodzajem włosa to pokochałam suczke całym sercem.

Dlatego nowy domku zgłaszaj sie szybciutko i bierz mała kruszynke bo to piesek malutki a serce u niego wielkosci dożego, utuli do snu , ogrzeje plecy w zimie i zawsze pocieszy jak bedziesz smutny
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Czw maja 24, 2012 11:02 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

margherita pisze:Oj Dorciu :1luvu: weszłam z ciekawoci i widze ze u Ciebie teraz malizną "smierdzi" :mrgreen:

słodka mała za jej zdrowko kciuki trzymam :ok: i za super domek :ok:

A mnie w zeszłym roku przez płot podrzuciłi taka bardzo podobna drobinke, tez pewnie z pseudo, malutenkie to było szczeniatko, zal mi sie zrobiło bo w schronie by nie przezyła, Brytka, pieszczotliwie Bryciolinka ma na imie bo mama jak zobaczyla to mowi - o jaki brytan ( na dłoni sie miesciła) ale ze to sie okazalo suczką to zostala Brytka :)
Obrazek
ładnie urosła i teraz wyglada tak:
Obrazek
juz jej domku nie szukałam bo ta przylepa zaskarbiła sobie szybciutko moje i mojej mamy wzgledy a ze czysciutka , cale noce przesypiala i chodizla siusiac do przedpokoju to sie czlowiek tak do niej przywiazał ze nie wiem, sypia pod kolderka i to nawet dłuzej ode mnie hahaha, jest posłuszna i chociaz nie przepadam za takimi psiakami i tym rodzajem włosa to pokochałam suczke całym sercem.

Dlatego nowy domku zgłaszaj sie szybciutko i bierz mała kruszynke bo to piesek malutki a serce u niego wielkosci dożego, utuli do snu , ogrzeje plecy w zimie i zawsze pocieszy jak bedziesz smutny

Witaj :1luvu: dawno cię nie było ,a u mnie faktycznie malizną jedzie :mrgreen:
masz sliczną sunieczkę a imię zajefajne,zaraz jedną swoją maliznę przechrzczę :lol:
zapraszam do się :wink:
Muszka ok. dziś od rana jak wyczuła mięsko to piruety robiła ,roztańczyłą się dziewucha że hej :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 27, 2012 21:03 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

za 3 dni moje dziewczyny jadą na sterylizację :strach:
Muszka wydobrzała całkowicie ,dokazuje już jak Sońka.
nowe fotki niebawem.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 27, 2012 21:58 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

wiec czekamy na nowe fotki słodkich i uroczych dziewczynek :1luvu:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Wto maja 29, 2012 7:09 Re: 2 CUDOWNE MALIZNY CZIŁKI jedna choruje :(

dziś od 22 już głodówka ,jutro sterylizacja :strach:
byle tylko wszystko było dobrze :ok:
Małgosiu ,a może ty wstawisz ,ja ci podeślę mms?ciągle wykorzystuję OKI ,w końcu poda mi czarną polewkę :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]