Moderator: Moderatorzy
margherita pisze:Oj Dorciuweszłam z ciekawoci i widze ze u Ciebie teraz malizną "smierdzi"
![]()
słodka mała za jej zdrowko kciuki trzymami za super domek
A mnie w zeszłym roku przez płot podrzuciłi taka bardzo podobna drobinke, tez pewnie z pseudo, malutenkie to było szczeniatko, zal mi sie zrobiło bo w schronie by nie przezyła, Brytka, pieszczotliwie Bryciolinka ma na imie bo mama jak zobaczyla to mowi - o jaki brytan ( na dłoni sie miesciła) ale ze to sie okazalo suczką to zostala Brytka![]()
ładnie urosła i teraz wyglada tak:
juz jej domku nie szukałam bo ta przylepa zaskarbiła sobie szybciutko moje i mojej mamy wzgledy a ze czysciutka , cale noce przesypiala i chodizla siusiac do przedpokoju to sie czlowiek tak do niej przywiazał ze nie wiem, sypia pod kolderka i to nawet dłuzej ode mnie hahaha, jest posłuszna i chociaz nie przepadam za takimi psiakami i tym rodzajem włosa to pokochałam suczke całym sercem.
Dlatego nowy domku zgłaszaj sie szybciutko i bierz mała kruszynke bo to piesek malutki a serce u niego wielkosci dożego, utuli do snu , ogrzeje plecy w zimie i zawsze pocieszy jak bedziesz smutny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości