Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 17:17 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

Sterylka Lisy z przyczyn technicznych w lecznicy została przełożona na poniedziałek. Martwi mnie to, wolałabym, żeby było to za nią już, ale nie mam na to wpływu.

Sunia jutro będzie w Superexpresie. Będzie jej zdjęcie i tekst. Mam nadzieję, że ktoś rozsądny się zgłosi, bo jak dotąd czasem ogłaszaliśmy tam zwierzaki, ale niestety nie znalazł się dzięki temu sensowny dom...Zwykle dzwonią starsi ludzie, którym nie odważyłabym się oddać młodego zwierzaka...albo jacyś inni dziwni ludzie. Raz jeden tylko parę lat temu udało się znaleźć dom dla psa.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw lut 02, 2012 19:15 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

To czekamy do poniedziałku :ok: :ok: :ok: i potrzymam też za rozsądny domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw lut 02, 2012 19:30 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

i ja :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie lut 12, 2012 17:02 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

Dopiero w ten ostatni piątek ukazało się ogłoszenie Lisy w Superexpresie i rozdzwonił się telefon! Sunia ma mieć we wtorek zdjęcie szwów po sterylce i po tym dniu ma pojechać do swojego domu, pod Warszawę. Będzie miała domek jednorodzinnych i 2 inne psy do towarzystwa. Jej przyszli państwo to już dojrzali ludzie z dorosłym synem. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, bo aż się boję cieszyć...

Mimisia

Post » Nie lut 12, 2012 17:07 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

super wieści :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:

Patmol

Post » Nie lut 12, 2012 17:31 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

To cieszymy się na razie po cichutku :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Nie lut 12, 2012 17:32 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

śliczna Psinka!
trzymam :ok: :ok: za dobry domek
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro lut 15, 2012 19:52 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

Lisia już w nowym domu!!! Dojechała spokojnie, państwo zakupili jej piekne nowe legowisko, które od razu zaakceptowała jako swoje. Polubiły ją psy, a wielki bokser nawet jej pilnował, jak zasnęła :)
Została już wykąpana, zjadła. Wszystko przyjmuje ze stoickim spokojem, jest bardzo grzeczna. Państwo są zadowoleni i ja też! Warto było pomóc, ale mam nadzieję, że nie spotkam już w swoim bliskim otoczeniu takiego psa w potrzebie, bo mnie na to nie stać. Liska ogólnie czekała na dom 1,5 miesiąca - to i tak niezły wynik.

Bardzo przy okazji pozdrawiam i dziękuję za pomoc hotelikowi REMIK w Gołkowie pod Piasecznem. Wszystko mi załatwili: zawieźli Lisę do weta na sterylkę, potem na zdjęcie szwów, dobrze karmili i dbali o nią jak o własną. Szczerze polecam, nawet jak wyjeżdżacie na wakacje i nie macie co zrobić z psem - mają duży wybieg dla psów i dobre warunki - wewnątrz domu lub w kojcach na dworze.

Dziękuję też za wsparcie, kibicowanie, a jednej z Was za opłacenie sterylizacji Lisy...

Mimisia

Post » Śro lut 15, 2012 20:25 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

To teraz już głośno się pocieszymy :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:
Niech ci się wiedzie w nowym domku jak najlepiej Lisiaczku :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Czw lut 16, 2012 8:01 Re: Lisa - mała sunia w hoteliku, szuka DT/DS i prosi o wsparcie

bardzo się ciesze, ze Lisa już w domu :1luvu:

Patmol

[poprzednia]