DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 22:25 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

A może by spróbować TVN24? Oni dość szybko reagują
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob gru 18, 2010 22:27 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

myślę, że jeśli inne sposoby zawiodą, to chyba trzeba będzie spróbować.
Na razie mam nadzieję, że evelin jeszcze tu wróci jak ochłonie po "dobrych radach" na dogo :roll:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Sob gru 18, 2010 22:32 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Trzeba pisać na kontakt24@tvn.pl . Mam dziwne wrażenie, że policja, TOZ i właściciel to wszystko takie towarzystwo wzajemnej adoracji. Przykro mi jeżeli kogoś tym stwierdzeniem uraziłam, ale szlag mnie trafia, jak w ten sposób traktuje się zwierzaki - istoty czujące i myślące.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob gru 18, 2010 22:46 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

A ja musze cholera zas fb założyć bo nie to wydarzenie usunelam co trzeba, z telefonu siedze i nie wszystko na fb widze qr...de :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob gru 18, 2010 22:51 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

A ja właśnie się bardzo zdziwiłam, co takiego się stało, że wydarzenie na FB zamknięte :twisted:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob gru 18, 2010 22:57 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

ja też się zdziwiłam :roll:
całe szczęście, przez przypadek, bo już bym całkiem nie ogarnęła o co chodzi :D

ciekawa.swiata

Post » Sob gru 18, 2010 23:01 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Jestem zła na siebie jak niewiem co niedotykam sie fb przez tel, jak jutro siąde utworze od nowa. Mam wydrzenie z psami i tamto miała usunąć :( ale jutro to usune ide z tego fb bo zaś coś usunę 8O :(

CatAngel

Post » Sob gru 18, 2010 23:24 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Jednym słowem szczena mi opada

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie gru 19, 2010 11:08 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Jeśli pies jest na działkach i jest tam sam, to trzeba go stamtąd zwinąć, choćby do jakiejś piwnicy... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie gru 19, 2010 12:25 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Jezusie kochany czy naprawdę nie można go stamtąd zabrać???nie można tak,tylko pisać.Mam za daleko ale dalibóg zabrałabym choćby nie wiem co,gdziekolwiek.Miejcie litość!!!Czy on ma wątek na dogo?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie gru 19, 2010 12:52 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Dla mnie ewidentnie ta sprawa śmierdzi na kilometr. Nagle ten pies ma wszystko i to jeszcze bude, no wybaczcie dziewczyny, ale to widać że to jest tuszowanie sprawy no chyba,że założycielka wątku na dogo że tak napiszę ściemnia, ale nie wydaje mi sie żeby to robiła.

CatAngel

Post » Nie gru 19, 2010 12:56 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Przeczytałam uważnie wątek na dogo i trochę jestem zdziwiona 8O Tytuł dramatyczny a w rzeczywistości może jest trochę inaczej.Oczywiście,że trzeba popracować nad właściecielem a nie zabierać psa i to jeszcze nie daj boże do schronu!Wydaje mi się,że opinia inspektora TOZ-u powinna być miarodajna.Chyba od tego oni są żeby sprawdzać sytuację zwierzaka.Jeśli przestajemy im wierzyć to co zostanie?Samemu wybrać się na te dzialki i sprawdzić?.ja tam przecież nie pojadę.!!!Wierzę,że inspektor sprawdził rzetelnie co jest z tym psiakiem.Swoją drogą gdyby właściciel chciał się go pozbyć to zrobiłby to już dawno i inaczej.Byloby po problemie :| Jeśli są wątpliwości to niech ktoś tam jedzie i sprawdzi :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie gru 19, 2010 13:11 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Tylko po co zakładać wątek który może być sprzeczny z prawdą

CatAngel

Post » Nie gru 19, 2010 13:34 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

CatAngel, ja też tego nie wiem :)
wiecie co, znam evelin osobiście... zresztą sama poleciłam jej szukać pomocy w tej sprawie na dogo. Ona nie była przekonana do tego, ale jako że wyczerpała wszystkie oficjalne możliwości, uznała, że to ostatnia deska ratunku.
Żałuję teraz, że to zrobiłam, bo to co tam zastałam wprawia mnie cały czas w osłupienie. Nie spodziewałam się takiej reakcji, bo tutaj zawsze spotykałam ludzi chętnych do pomocy. A tam 8O
Nie wiem o co chodzi dogomaniakom, ale w tej chwili jesteśmy już zdani na łaskę lub nie łaskę służb.
Wyraźnie została wskazana palcem osoba, która w Bogatyni interesuje się psem. To jest mała mieścina i naprawdę ciężko tam o dyskrecję. Tym samym wszelkie działania na własną rękę są wykluczone.
A inspektorzy TOZu chcą pomóc, owszem... ale oni też nie są alfą i omegą i naprawdę sami mają ograniczone możliwości.
Nie rozumiem naprawdę, o co chodzi, ale dogo zawiodła moje zaufanie. I to baaaardzo.

ciekawa.swiata

[poprzednia][następna]