Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 8:52 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Nie wiem, którą sunią bardziej się zachwycam - obie chwytają za serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieję, że ta dorosła psiczka będzie miała dobre życie, pomimo budy... I za to zaciskam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 16, 2009 13:05 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

No to sunia wróciła na stare śmieci,
i od razu po wyjściu chciała się wyturlać :?
piękna pachnąca, jaśniutka, wypielęgnowana, zaszczepiona, odrobaczona, oczka wyleczone i zaczipowana, Ciocia Ania zrobiła z suni prawdziwą blond piękność.
Bardzo, bardzo dziękujemy za wszystko, życie tej suni zmieniło się naprawdę na lepsze :aniolek: :1luvu:
Wszyscy pracownicy wylegli podziwiać, sunia dostała specjalne pomieszczenie, ma tam ciepło i posłanko i wszystko , wieczorem będzie wypuszczana.
Obiecali nam, że oprócz, dobrych, ciepłych bud, zrobią też kojec dla psów, zeby w ciągu dnia nie były na łańcuchach, dopilnuję tego.
Myślę, że mimo wszystko sunia lubi to miejsce, po wyjściu z samochodu, wyraźnie się ucieszyła, bardzo też ucieszył się jej synek, który tam jest drugim psem, są ze sobą zżyte, ogólnie to jestem teraz dobrej myśli, jak tak zobaczyłam reakcję suni na to miejsce i ludzi i reakcję ludzi na nią, powinno być dobrze :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 16, 2009 13:33 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Tatianko, kawał dobrej roboty, odmieniłyście z Anią jej życie :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 16, 2009 13:39 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Tatianko, odmieniłaś jej życie z pieskiego na psie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Na pewno pieski będą tam szczęśliwe, zwłaszcza, że Ty nad nimi czuwasz :aniolek:

CoolCaty :1luvu: :1luvu: :1luvu: Po raz kolejny marzę o tym by Cię sklonować :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lis 16, 2009 21:17 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

No to kamień z serca po relacji ruru. Dobrze, że malutka ucieszyła się z powrotu. Teraz nie będzie już mieć cieczek i rodzić i warunki jej się poprawiły. Bardzo, bardzo się cieszę.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lis 18, 2009 13:58 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

i dowiedziałam się skąd jest sunia (Saba)
jej mamą jest jakaś stróżująca niedaleko, na Anilanie (cokolwiek by to znaczyło)
psina a ojcem też jakiś pies z sąsiedztwa :evil: :|
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto sie 03, 2010 12:12 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

to ja, Luna czy ktoś by mnie poznał :P
ObrazekObrazek

a taka byłam:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto sie 03, 2010 13:17 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Cudna pannica :1luvu:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro sie 04, 2010 9:25 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Ależ urosła :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sie 06, 2010 8:47 Re: Szczeniaki kaukazowate w DOMACH, Sunia po sterylce:) Łódź

Luna nie do poznania, do kochania :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia]