Moderator: Moderatorzy
Iljova pisze::!: Czy słyszałyście o wydarzeniu związanym z hotelikiem na dogo, piszę żebyście tutaj na miau były bardziej czujne co do Hotelików wiele osób doszło do wniosku że trzeba czasami zrobić niezapowiedzianą wizytę żeby zobaczyć jak jest naprawdę. Ostrożnie wybierajcie miejsce gdzie oddajecie kociaka, żeby nie musiały przeżyć tego co te psiaki![]()
CatAngel pisze:Iljova pisze::!: Czy słyszałyście o wydarzeniu związanym z hotelikiem na dogo, piszę żebyście tutaj na miau były bardziej czujne co do Hotelików wiele osób doszło do wniosku że trzeba czasami zrobić niezapowiedzianą wizytę żeby zobaczyć jak jest naprawdę. Ostrożnie wybierajcie miejsce gdzie oddajecie kociaka, żeby nie musiały przeżyć tego co te psiaki![]()
Chodzi o Hotel u A.....kijak tak to czytałam
![]()
Caragh pisze:CatAngel pisze:Iljova pisze::!: Czy słyszałyście o wydarzeniu związanym z hotelikiem na dogo, piszę żebyście tutaj na miau były bardziej czujne co do Hotelików wiele osób doszło do wniosku że trzeba czasami zrobić niezapowiedzianą wizytę żeby zobaczyć jak jest naprawdę. Ostrożnie wybierajcie miejsce gdzie oddajecie kociaka, żeby nie musiały przeżyć tego co te psiaki![]()
Chodzi o Hotel u A.....kijak tak to czytałam
![]()
Tak, dokladnie tam
asia2 pisze:a zdjęcia piesków![]()
![]()
ogloszenia trzeba odświeżyć . Będzie się dziewczyna męczyła z tą całą gromadą jeśli nie zadba chociaż o zdjęcia bo o ogłoszenia przy "anielskiej" pomocy zadbam ja z cała przyjemnością.
bulba pisze:asia2 pisze:a zdjęcia piesków![]()
![]()
ogloszenia trzeba odświeżyć . Będzie się dziewczyna męczyła z tą całą gromadą jeśli nie zadba chociaż o zdjęcia bo o ogłoszenia przy "anielskiej" pomocy zadbam ja z cała przyjemnością.
Dzięki Asiu![]()
![]()
No widzisz, jak to jest. Tyle osób się stara, a główna zainteresowana zdjęć nie może zrobić
Spróbuję namówić męża na wycieczkę pociągiem. Wzięłabym aparat i sama piesiom zdjęcia zrobiła. Trochę tylko z czasem krucho
Iljova pisze:Smutne toMoże czas zastanowić się jak bardzo jej zależy na tym żeby psiaki znalazły domki ? Nie można tak w nieskończoność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości