Moderator: Moderatorzy
Zosik pisze:[...]Alem ikonek nawaliła....
Zosik pisze:No! To czekamy Ewuniu na werdykt, za ile kobitka sprzeda klatkę!
Zosik pisze:I już, już szybko kupujemy, dopóki się koty rozmnażać nie zaczęły!
Zosik pisze:[...]Ale mam dobrą wieść - dobra duszyczka z poza forum zadeklarowała, że dopłaci brakującą kwotę do klatki![...]Wiem, że Ania podczytuje, więc z tego miejsca dziękujemy!!![...]
Zosik pisze:flox - daj spokój, przeca nie musisz się nikomu tłumaczyć.
Zrobili Ci w końcu to auto? Bo trochę to trwało, nie? I Chimera na wpół-osierocona przez to została...
ewa_mrau pisze:
Zosik pisze:flox - ile dałaś?? Matko i córko - co oni robili przy tym samochodzie??
Zosik pisze:[...]klatki-łapki teraz nie mam...
na głowie muszę stanąć, żeby ją wyciąć zanim urodzi![...]
floxanna pisze:Zosik pisze:flox - ile dałaś?? Matko i córko - co oni robili przy tym samochodzie??
Tak, nie pomerdało mi się nic, prawie 3 kafle. Turbina, intercooler, łapa silnika + pomniejsze pierdoły. Do kompletu w przyszłym tygodniu badania techniczne, pod koniec miesiąca OC, a na wiosnę wypadałoby wymienić dwa pompowtryskiwacze, bo już zaczynają mieć problemy.
ewa_mrau pisze:Zosik pisze:[...]klatki-łapki teraz nie mam...
na głowie muszę stanąć, żeby ją wyciąć zanim urodzi![...]
mogę Ci wstawić do pekałesa
albo do pekapa
albo transportu możemy jakiegoś poszukać
... mry!
ewa_mrau pisze:rozmawiałam przed chwilą z p. Magdą, Przedstawicielem Handlowym firmy Elkom Trade z Warszawy
dowiedziałam się, że:
- cena niestety nie może być niższa
- od ceny może zostać odjęta opłata za paczkę, a paczka dostarczona do Tary przy okazji jakiegoś innego kursu
bardzo dziękujemy w imieniu firmie Elkom Trade!
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości