I na jak długo? A co za kilka lat?
Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
Potem psy przeżywają takie dramaty jak Pola z mojego banerka. Rodzinka po śmierci pana wywaliła ją na ulicę, a teraz już ponad dwa lata jest w hoteliku. Na szczęście udało się jej, bo wiadomość dotarła do Kai8888. A co by się z nią stało gdyby nie........
alab108 pisze:EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
Potem psy przeżywają takie dramaty jak Pola z mojego banerka. Rodzinka po śmierci pana wywaliła ją na ulicę, a teraz już ponad dwa lata jest w hoteliku. Na szczęście udało się jej, bo wiadomość dotarła do Kai8888. A co by się z nią stało gdyby nie........
Ewa, Pola ma dom u Kai8888?
EVA2406 pisze:alab108 pisze:EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
Nie. Pola jest w hoteliku u DIF. Kaja8888 przez swoją mamę dowiedziała się o Poli i zaczęła przez forum szukać dla niej pomocy.
alab108 pisze:EVA2406 pisze:alab108 pisze:EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
Nie. Pola jest w hoteliku u DIF. Kaja8888 przez swoją mamę dowiedziała się o Poli i zaczęła przez forum szukać dla niej pomocy.
A już myślałam, że ma domek
dorcia44 pisze:Dziś był ktoś chętny na jednego pieska ,ale nic z tego nie będzie .
Na dzień dobry usłyszałam
czy w czwartek mogę odebrać psa![]()
myślę że ta osoba nie była świadoma co to adopcja ,wszystko wyjaśniłam ,ale
piesek ma być ten młodszy ,dla dziadka który ma ponad 80 lat ,ostatni piesek ,również szczeniak wyleciał za dziadkiem i zginął pod kołami .![]()
Nie mogę ,nie jestem wstanie oddać któregokolwiek z nich do owego dziadka.
To na pewno dobry człowiek ,nie mówię że nie ,ale czy Lol mu nie zwieje?![]()
no nie mogę
acha dzięki wielkie Prakseda za załatwienie darmowej kastracji ,ale nie dało rady przekonać żeby przywieźć psa do wawki ,dla tego robiony będzie w Łomiankach.
Na szczęście w nieszczęściu dostałyśmy zniżkę .
EVA2406 pisze:alab108 pisze:EVA2406 pisze:alab108 pisze:EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
A już myślałam, że ma domek
To już chyba dożywotni domek u DIF. Pola kocha ich bardzo, więc ja jestem spokojna. Jeśli tylko sponsorzy nie pouciekają, to ok. Gorzej jak pouciekają.......wolę nie myśleć.
Alu, pamiętam o zdjęciach, ale dzisiaj wróciłam późno, a mój aparat przy świetle robi takie sobie zdjęcia. Zrobię jutro rano, bo jestem do południa w domku.
dorcia44 pisze:EVA2406 pisze:Dorciu, absolutnie nie miej żadnych wątpliwości, to nie jest dom dla pieska. I obawiam się, że dla żadnego pieska. Człowiek w tym wieku powinien zdać sobie sprawę, że żyć wiecznie nie będzie, a pies to nie zabawka, którą później można wyrzucić na śmietnik. Już bałabym się dać starszego psa, nie mówiąc o szczeniaczku.
EVA2406 pisze:Kciuki za zabieg![]()
![]()
Jakby tego było mało zadzwoniła moja krawcowa, że jej sąsiadka ma kotkę, która się późnym latem okociła. Kotkę ponoć kobieta wpuszczała do domu, a kociaków nie. Teraz matka i dwa kociaki są na dworze, a kobieta powiedziała, żeby zabrać od niej całą trójkę, bo ona już ich nie chce.
Jestem przerażona, bo nie mam możliwości zabrać wszystkich tych kotów i zupełnie nie wiem co mam zrobić. Na dodatek tylko patrzeć jak kotka znowu zajdzie w ciążę. Błagam pomóżcie mi jakoś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości