isabell36 pisze:najszczesliwsza pisze:A mi ktoś zajumał teścik. Ale zaraz na(d)robię pozostałe focisze.
a ja się nastawiałam na licytację
Chyba mogę załatwić pozytywny... bedzie?
Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:najszczesliwsza pisze:A mi ktoś zajumał teścik. Ale zaraz na(d)robię pozostałe focisze.
najszczesliwsza pisze:isabell36 pisze:najszczesliwsza pisze:A mi ktoś zajumał teścik. Ale zaraz na(d)robię pozostałe focisze.
Chyba mogę załatwić pozytywny... bedzie?
Zosik pisze:matko, ale mam tempo odpisywania....
oczywista wrzucę link, jak tylko zrobię bazarek, jeno coś mi czasu brakuje na wszystko...
w pracy zaglądam, czytam, czasem coś napiszę, ale bazarku w robocie zrobić się nie da, bo do tego czasu i spokoju trza
Edit: najszczesliwsza kto będzie się testował?
ewa_mrau pisze:a ja poproszę Naczelne o pozwolenie na przesyłanie składek ciut nieregularnie i czasem hurtowo
z kassą to u mnie bywa różnie, wszystko zależy od jakości i ilości footer
z góry dziękuję bardzobardzo!
... mry!
hellfire pisze:Poprawiam się i pojawiam się. W domu poszukam iście potzrebnych rzeczy - chyba mam nawet z takich bardzo Trendi puder z Avonu z lat 70tych czy 80tych z Englandu
.
Zosik pisze:hellfire pisze:Poprawiam się i pojawiam się. W domu poszukam iście potzrebnych rzeczy - chyba mam nawet z takich bardzo Trendi puder z Avonu z lat 70tych czy 80tych z Englandu
.
Witamy!![]()
40-letni puder, to idealny fant na taki bazarek!
Najlepsze fanty znajdują się w miejscach, do których dawno nie zaglądałaś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości