a twoje malentasy rosna w oczach ,niebieski bardzo sie wyróżnia

Moderator: Moderatorzy
Pleiades pisze:Oj, już nie żelkowate, tylko maskotkowate, powoli
Przedstawiam Wam dzisiejszą sesję zdjęciową8 doba życia maluchów. Jeszcze wciąż ślepe i głuche, ale już ofutrzone
kajka.14 pisze:Śliczne szczurkiNiestety moi rodzice twierdzą, że myszy jeszcze wytrzymają, ale szczurków nie. Niestety nie do końca to rozumiem.
Jeszcze dodam, że u mnie w szkole też są szczurki i też się okociły. Dwie samiczki mają 6 młodych. Urodziły je w odstępie 3 dni, a połowa ma już otworzone oczka.
lidiya pisze:kajka.14 pisze:Śliczne szczurkiNiestety moi rodzice twierdzą, że myszy jeszcze wytrzymają, ale szczurków nie. Niestety nie do końca to rozumiem.
Jeszcze dodam, że u mnie w szkole też są szczurki i też się okociły. Dwie samiczki mają 6 młodych. Urodziły je w odstępie 3 dni, a połowa ma już otworzone oczka.
to chyba akurat nie za fajnie, ze ze biedactwa mnoza w szkole
lidiya pisze:kajka.14 pisze:Śliczne szczurkiNiestety moi rodzice twierdzą, że myszy jeszcze wytrzymają, ale szczurków nie. Niestety nie do końca to rozumiem.
to chyba akurat nie za fajnie, ze ze biedactwa mnoza w szkole
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości