A foty fajne

Moderator: Moderatorzy
dorcia44 pisze:dziś stała się bardzo przykra rzecz ,Aga chciała zapoznać psiaki z najstarszą ,kilkunastoletnią sunią .
Niestety Bolo rzucił się na starowinkę i ją pogryzł ,pogryzł mimo że położyła się na grzbiecik i wcale się nie broniłatrwało to ułamki sekund ,wyglądało koszmarnie .
Zabrałyśmy sunieczkę do weta ,dostała zastrzyki ,ma spuchniętą łapkę i jest wystraszona .
Jest mi strasznie przykro![]()
Bolo to cudowny pies dla człowieka ,niestety nie toleruje innych psów.
Z Lolkiem nie ma problemu ,on akceptuje wszystkie psy.
Spłakałam się bo żal mi starowinkiprzykro okropnie i jest mi zwyczajnie źle,.
![]()
Psy kochają każdego miłością wielką ,byle nie intruz pies ,takiego trzeba natychmiast przegonić
Bolo najchętniej siedział by na kolankach ,tulił się i lizał po twarzy ,ten łobuz to mój pupil![]()
Lolek ,szczun jeszcze ,spokojniejszy ,pierdołowaty .![]()
Bolo wskoczy na stół ,na ławę ,na wysoki pieniek ,wlezie wszędzie.Jest bystry i bardzo sprytny .
Ktoś kto go weźmie będzie miał czujnego stróża,czułego przyjaciela i wiele pociechy .
alab108 pisze:Nic nie trzeba? A ta wizyta u weta z sunią pogryzioną przez Bolka to sama się opłaciła?
EVA2406 pisze:
Uśmiech zniewalający. Ale łobuziak i zazdrośnik z tego Bola![]()
Biedna sunieczka
EVA2406 pisze:alab108 pisze:Nic nie trzeba? A ta wizyta u weta z sunią pogryzioną przez Bolka to sama się opłaciła?
Ala, jak zwykle, trzeźwo myśląca.
dorcia44 pisze:oj jak się cieszę że do nas zajrzałyście![]()
Nic nie trzeba ,wszystko samo się![]()
Na szczęście sunieczka czuje się dobrze ,jeszcze dwie ,trzy wizyty u weta i powinno być ok.
Tata Ago dziękował mi że jestem uparta i kazałam zabrać sunię do weta .![]()
a za ankoholzebrałam
że taki drogi że po co że nie trza było
![]()
Teraz będę u nich w piątek ,rano zabierzemy Bolka na kastrację i troszkę tam posiedzimy.
Oby wszystko poszło dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości