Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 26, 2013 6:10 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Megana pisze:Paaani, ja sama nie nadążam... :?
viewtopic.php?f=1&t=151085

Ja też 8O :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 26, 2013 8:36 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Megana pisze:Zapomniałabym - samochód pogrzebowy, znaczy, karawan - miał końcówkę rejestracji 666. :roll:

też sobie taki zamówię 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto lut 26, 2013 19:55 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Kot piękny, kolorystycznie takiego jeszcze nie masz , z południa Polski prawie kumpel Mosia :ok:

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Wto lut 26, 2013 22:12 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Ja jestem człowiek serdeczny, uspołeczniony, nie pazerny...
Do ciebie będzie miał bliżej, przemyśl to. :twisted:

PS - żem bym zapomniała - wyniki Celiny w porządku. Pan wet nie pomyślał o tarczycy, więc jak sie larwę ewentualnie jeszcze raz da złapać, to przebadamy i to.
Moś furczy mniej.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lut 27, 2013 7:56 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Ha, ha ciotki się dowcipy trzymają :D

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Śro lut 27, 2013 9:58 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Ciotki, ratunku, ratunku! 8O
Przyplątał się na stacji wielki wilczur, latał po szynach, po jezdni, wskakiwał na mnie, uszczęśliwiony, że ktoś do niego zagadał, no musiałam się z nim wrócić, Junior nadęty, bo wyrwany z łóżka o 6 rano, jakoś udało się psa zająć chrupami i zdołałam bez niego ponownie dotrzeć na stację (jeszcze człowiek nie wsiadł do pociągu a już miał 3 kilometry w nogach, kuźwa) teraz dziecko melduje, że pies lata po działce niestrudzenie, stratował Gabunię, koty i Fistasz na wszelki wypadek nie wychodzą z domu a co będzie, jak Leon zechce się wysikać to nie wiem...
:strach: :strach: :strach:
Ja mówiłam, że chcę malutkiego kartofla, to co to ma być??????!!!!!????? :evil:

Megana

Post » Śro lut 27, 2013 10:06 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

yyyyyy 8O
poproś go, żeby trochę zmalał?
piknij mu w chipa, może ma?
poproś proboszcza, niech ogłosi z ambony?
uciesz się, że mógł być jeszcze większy?
zaakceptuj, bo w końcu mogłaś trafić na osieroconego dinozaura?

nie wiem, a może oni, ci zwierzacy, wiedzą, że do ciebie, to jak w dym?

pozytywka

Post » Śro lut 27, 2013 10:08 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Pocałuj mnie w dinozaura...

Megana

Post » Śro lut 27, 2013 10:12 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

a może to pies, który jeździł koleją?
Ucieszył się, bo jeszcze na tej stacji nie wysiadał, a tu od razu spotkał taką sympatyczną Meganę
Miał nadzieję, na przyjemną konwersację przy porannej misce; potem planował ruszyć dalej
w końcu linia kolejowa ma wiele przystanków, a na każdym można spotkać kogoś interesującego, z przyjemnie zaopatrzona spiżarnią
Może jak wrócisz z pracy, okaże się, że przegadali z Juniorem przedpołudnie i Pies podziękowawszy za gościnę ruszył dalej

pozytywka

Post » Śro lut 27, 2013 10:14 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Chyba się jeszcze nie obudziłam.... zamiast "wielki wilczur" przeczytałam "wielki szczur".... :oops: i dłuższą chwilę się zastanawiałam dlaczego Meg zabrała go do domu, jak jej się to udało i dlaczego lata po działce... :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lut 27, 2013 10:16 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

gdyby to był Wielkiszczur
mógłby się zaprzyjaźnić z Blankami 8)

pozytywka

Post » Śro lut 27, 2013 10:17 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Nadęty Junior wpycha w Mosia lekarstwo i nie jest chętny do konwersacji...
Poza tym, osobiście jestem przeciwna samotnym psim podróżom - pieszym, kolejowym, autobusowym, jakimkolwiek, i więdnie mi poczucie humoru na te tematy... :|

Megana

Post » Śro lut 27, 2013 10:20 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

wiem
tym nie mniej w skołatanym mózgu lęgną mi się optymistyczne wersje, bo mój własny przygnębiający realizm już mi uszami wyłazi
tym bardziej, że sama znałam jednego czworonoga, co lubił sobie po Krakowie autobusami pojeździć :roll:

Może on rzeczywiście ma czipa
a jest strasznie przyjacielskim wędrowcem
i się pańcio odnajdzie
bo jak nie to jakoś
nie wiem
może sąsiad ma mniej zwierząt, a chciałby więcej?

pozytywka

Post » Śro lut 27, 2013 10:42 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Przyszłam tu po poradę ale widzę, że najpierw muszę ugłaskać sobie tę resztkę włosów na głowie co mi się zjeżyła :strach:

Pies powiadasz, biegał........

Megano, jak tak dalej pójdzie to zabraknie miejsca dla mnie a przecież skamlę o tę łazienkę u ciebie na starość.

Prośba o poradę:
kot koleżanki od dwóch dni chodzi z kółko, zawsze w prawo.
Weterynarza niema jeszcze pomysłu.
Kot sprawia wrażenie, jakby miał kłopot z oceną odległości i ryzyka.
Próbuje skakać ale nie trafia w cel.
Słyszy, ma węch, je.
Przytulany i zagadywany odpowiada.
Spotkałyście się cioteczki z takim przypadkiem?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro lut 27, 2013 10:47 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

neurologiczne coś
lub/i kaciwiroza

pozytywka

[poprzednia][następna]