Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna pomoc

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2015 12:18 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

gadam :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 07, 2015 12:24 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

ktoś do mnie dzwonił ,oddzwoniłam ,nie odbiera .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 8:59 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Psy czekają na swojego przyjaciela ,odwdzięczą się tak jak żaden człowiek nie potrafi ,kto je pokocha ,kto pomoże :idea:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 9:13 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Rozpytuję gdzie tylko mogę. Dziś wywieszę zdjęcia w mojej lecznicy.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw sty 08, 2015 16:21 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

emocje opadły i nastała cisza ,.
niestety dla tych psów to nie koniec,życie uratowane ,ale co dalej?

Pamiętam jak wracałam z nimi odebrałam ponad setkę telefonów ,deklaracje takie że mogła bym być bogata ....gdybym chciała :smokin: za pomoc finansową podziękowałam ,ale inna pomoc i owszem .
Jednak telefony umilkły .
Domy tymczasowe również.
I to najgorsze .
Z obiecanej pomocy wywiązała się tylko Fundacja z Poznania .
Samo życie.

Zrobię im ogłoszenia i po rozwieszam po lecznicach.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 16:26 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

A wątek na Dogo mają?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 08, 2015 16:44 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

mają.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 16:56 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

dorcia44 pisze:emocje opadły i nastała cisza ,.
niestety dla tych psów to nie koniec,życie uratowane ,ale co dalej?

Pamiętam jak wracałam z nimi odebrałam ponad setkę telefonów ,deklaracje takie że mogła bym być bogata ....gdybym chciała :smokin: za pomoc finansową podziękowałam ,ale inna pomoc i owszem .
Jednak telefony umilkły .
Domy tymczasowe również.
I to najgorsze .
Z obiecanej pomocy wywiązała się tylko Fundacja z Poznania .
Samo życie.

Zrobię im ogłoszenia i po rozwieszam po lecznicach.

Psy bezpieczne, więc z głowy i z sumienia.
To standard.
Tak jak z kotami. "Błagam, niech pani zajmie się tym kotem, ja pomogę pod każdym względem".
Po 2 tygodniach nawet telefonu nikt nie odbiera.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw sty 08, 2015 17:03 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Bożemój , takie cudne pieski.. :(
Wiem jak jest nie móc zabrać, ale skoro były deklaracje i propozycje to chyba były i jakies możliwości?
Chyba, że to było na fali dużego zainteresowania po ukazaniu się zdjęcia i możliwości zaistnienia choćby w sieci. A teraz pieski znormalniały, nic spektakularnego się nie dzieje.. Widać nie o psy chodziło.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sty 08, 2015 17:27 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

poproszę o ogłoszenia CatAngel.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 18:25 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Dorciu, ja zapłacę za ogłoszenia, dobrze?
A ten smutny standard ciszy po burzy niby zawsze jest do przewidzenia, a jednak za każdym razem przykro się robi. :(
Też pogdybam... Żeby choć jeden z psów był suką, to i u mnie DT mógłby byc... :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sty 08, 2015 19:24 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Dorciu, podaj link do Dogo.

Erin

Post » Czw sty 08, 2015 20:33 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

http://www.dogomania...alomazowieckie/
ja też założyłam ,ale nikt..
Agnesko ,dziękuję.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 08, 2015 21:01 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Dziewczyny, jak będzie ogłoszenie w wersji do druku to poproszę, mamy biuro w Warszawie, poproszę o zawieszenie na tablicy ogłoszeniowej a znajomych z Warszawy o zawieszenie u siebie w okolicy zamieszkania (w zoologikach czy nawet w zwykłych spożywczakach)... chociaż tyle :oops:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Czw sty 08, 2015 21:22 Re: Winnica/Pułtusk. Pies nie odchodzi od grobu,potrzebna po

Coś nie tak z linkiem :(

Erin

[poprzednia][następna]