Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2012 13:35 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

O, zapomniałam napisać, że w nocy burza pokazała co potrafi. Mieliśmy w gminie podobnież cztery pożary a od 3 nie było prądu.
I nie wiem, czy już jest, ani w ogóle kiedy będzie. :evil:
Biedny Fistasz i biedna Gabunia wpadli w dygot, a na dole jeszcze bardziej biedny Leon usiłował się zmieścić pod sedesem. :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw cze 21, 2012 19:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

U nas noc też była bezsenna, bo Nusia dyszała i trzęsła się jak galareta, a Mila wciskała się w kącik pod toaletką.
Nie mogłam zgasić światła, bo Nuka w ciemności jeszcze bardziej dygotała, bo lepiej było widać błyskawice.
To była koszmarna noc.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw cze 21, 2012 20:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Mam szczęście, że moje zwierzaki nie boją się burzy. Podczas wieczornej, trochę psiaki szczekały, ale w nocy spały jak aniołki, a ja o 3-ciej latałam i zamykałam wszystkie okna i drzwi balkonowe (bałam się, że przytrzasną któregoś kota) i spać nie mogłam bo wydawało mi się, że zaraz mi piorun do mieszkania wleci :oops: Nie znoszę burzy... Moja pierwsza psinka panicznie się bała huku... burze spędzałyśmy zazwyczaj razem zamknięte w łazience - tam było mniej słychać grzmoty...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw cze 21, 2012 22:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Teżet (do telefonu) - Nie słyszałem, że pan dzwoni, proszę pana, ponieważ akurat rżnąłem.
...
Teżet (tłumiąc nagły chichot i łypiąc na małżonkę) - Nie, nie... drzewo, proszę pana, drzewo.

Megana

Post » Czw cze 21, 2012 22:57 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No i teraz muszę czyścić monitor.... Megana, zlituj się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt cze 22, 2012 6:53 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:O, zapomniałam napisać, że w nocy burza pokazała co potrafi.

Bo lato sie zaczęło i w tym roku nadeszło błyskawicznie, z pompą i wielkim hukiem.

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Pt cze 22, 2012 9:26 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

..."akurat rżnąłem"... no umarłam normalnie :ryk: :ryk: :ryk:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt cze 22, 2012 19:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Teżet (do telefonu) - Nie słyszałem, że pan dzwoni, proszę pana, ponieważ akurat rżnąłem.
...
Teżet (tłumiąc nagły chichot i łypiąc na małżonkę) - Nie, nie... drzewo, proszę pana, drzewo.

Doczytałam i padłam :mrgreen:

nadal się śmieję :ryk: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt cze 22, 2012 20:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Doczłapałam i ja :)
Widzę, że to wesoło niebywale :1luvu:
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00

Post » Sob cze 23, 2012 16:42 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob cze 23, 2012 17:23 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Uśmiałam się i ja.Przypomniało mi się pewne zdarzenie podobne do rżnięcia.Mianowicie.....Na bloku operacyjnym za chwilę ma rozpocząć się zabieg.Operowane ma być kilkuletnie dziecko.Znieczula jeden z kolegów....nazwiskiem X.Dzwoni telefon.Odbiera koleżanka...taka z tych mniej rozgarniętych.Głos w telefonie:-Dzień dobry.Mówi Xsińska.Czy mogę prosić męża?
Koleżanka:-Nie proszę pani,bo właśnie robi dziecko..... :mrgreen: :mrgreen:
Słyszałam tez świetny dowcip na temat naszej reprezentacyjnej drużyny,ale nie nadaje się na otwarte forum....Jeśli ktoś chce przeczytać mogę pw wysłać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob cze 23, 2012 19:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Napisz.... :mrgreen:

Uprzejmie zawiadamiam, że mam nowego zajobka.
Zakochałam się w Świrze, juhuuuu!!!
Dlaczego ja to dopiero teraz odkrywam, to nie wiem. Nieoglądanie TV ma swoje minusy jednakowoż, jak widać...
Najśmieszniejsze jest to, że skądś twarz Watsona wydawała mi się znajoma, aż w końcu odbadałam, że to wszak Bilbo Baggins. Benedict natomiast podkłada głos pod Smauga, dlatego kręcenie trzeciego sezonu Sherlocka tyle trwa...
No boski, boski Świr, i boski doktor Watson jego.
Aż sobie pozwolę... :love:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Macie, żeby nie było, obejrzyjcie wszystkie odcinki pilota, mniam, mniam.

http://www.youtube.com/watch?v=iRuRzvy0 ... ure=relmfu

Megana

Post » Czw cze 28, 2012 8:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

kocurzyca41 pisze:Uśmiałam się i ja.Przypomniało mi się pewne zdarzenie podobne do rżnięcia.Mianowicie.....Na bloku operacyjnym za chwilę ma rozpocząć się zabieg.Operowane ma być kilkuletnie dziecko.Znieczula jeden z kolegów....nazwiskiem X.Dzwoni telefon.Odbiera koleżanka...taka z tych mniej rozgarniętych.Głos w telefonie:-Dzień dobry.Mówi Xsińska.Czy mogę prosić męża?
Koleżanka:-Nie proszę pani,bo właśnie robi dziecko..... :mrgreen: :mrgreen:
Słyszałam tez świetny dowcip na temat naszej reprezentacyjnej drużyny,ale nie nadaje się na otwarte forum....Jeśli ktoś chce przeczytać mogę pw wysłać.

Dobre :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw cze 28, 2012 8:26 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Napisz.... :mrgreen:

Uprzejmie zawiadamiam, że mam nowego zajobka.
Zakochałam się w Świrze, juhuuuu!!!
Dlaczego ja to dopiero teraz odkrywam, to nie wiem. Nieoglądanie TV ma swoje minusy jednakowoż, jak widać...
Najśmieszniejsze jest to, że skądś twarz Watsona wydawała mi się znajoma, aż w końcu odbadałam, że to wszak Bilbo Baggins. Benedict natomiast podkłada głos pod Smauga, dlatego kręcenie trzeciego sezonu Sherlocka tyle trwa...
No boski, boski Świr, i boski doktor Watson jego.
Aż sobie pozwolę... :love:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Macie, żeby nie było, obejrzyjcie wszystkie odcinki pilota, mniam, mniam.

http://www.youtube.com/watch?v=iRuRzvy0 ... ure=relmfu

Nie ma to jak nowa pasja :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt cze 29, 2012 20:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Z MANUFAKTURY MEGANY!
Ponieważ za bogaojca nie wiem co wstawiałam ostatnio, wrzucam fotkę ostatnich zbiorczą.
na razie chyba przerwa, bo po pierwsze Sherlock na mnie czeka co wieczór :twisted: a po drugie okres sraczki przedwyjazdowej ogłaszam za rozpoczęty!
Obrazek

Megana

[poprzednia][następna]