I nie wiem, czy już jest, ani w ogóle kiedy będzie.

Biedny Fistasz i biedna Gabunia wpadli w dygot, a na dole jeszcze bardziej biedny Leon usiłował się zmieścić pod sedesem.

Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:O, zapomniałam napisać, że w nocy burza pokazała co potrafi.
Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!
Teżet (do telefonu) - Nie słyszałem, że pan dzwoni, proszę pana, ponieważ akurat rżnąłem.
...
Teżet (tłumiąc nagły chichot i łypiąc na małżonkę) - Nie, nie... drzewo, proszę pana, drzewo.
Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!
Teżet (do telefonu) - Nie słyszałem, że pan dzwoni, proszę pana, ponieważ akurat rżnąłem.
...
Teżet (tłumiąc nagły chichot i łypiąc na małżonkę) - Nie, nie... drzewo, proszę pana, drzewo.
kocurzyca41 pisze:Uśmiałam się i ja.Przypomniało mi się pewne zdarzenie podobne do rżnięcia.Mianowicie.....Na bloku operacyjnym za chwilę ma rozpocząć się zabieg.Operowane ma być kilkuletnie dziecko.Znieczula jeden z kolegów....nazwiskiem X.Dzwoni telefon.Odbiera koleżanka...taka z tych mniej rozgarniętych.Głos w telefonie:-Dzień dobry.Mówi Xsińska.Czy mogę prosić męża?
Koleżanka:-Nie proszę pani,bo właśnie robi dziecko.....![]()
![]()
Słyszałam tez świetny dowcip na temat naszej reprezentacyjnej drużyny,ale nie nadaje się na otwarte forum....Jeśli ktoś chce przeczytać mogę pw wysłać.
Megana pisze:Napisz....![]()
Uprzejmie zawiadamiam, że mam nowego zajobka.
Zakochałam się w Świrze, juhuuuu!!!
Dlaczego ja to dopiero teraz odkrywam, to nie wiem. Nieoglądanie TV ma swoje minusy jednakowoż, jak widać...
Najśmieszniejsze jest to, że skądś twarz Watsona wydawała mi się znajoma, aż w końcu odbadałam, że to wszak Bilbo Baggins. Benedict natomiast podkłada głos pod Smauga, dlatego kręcenie trzeciego sezonu Sherlocka tyle trwa...
No boski, boski Świr, i boski doktor Watson jego.
Aż sobie pozwolę...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Macie, żeby nie było, obejrzyjcie wszystkie odcinki pilota, mniam, mniam.
http://www.youtube.com/watch?v=iRuRzvy0 ... ure=relmfu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości