Moderator: Moderatorzy
Przeciez napisalam dwa posty wyzej ze tak i ze szukamy DS:mamucik pisze:Jak Lenka - pojechał do DT
I podobnie jak przez telefon: dziekuje za DT, ktory zaoferowals. Mam nadzieje ze skorzysta z niego ten drugi potrzebujacy pies, o ktorym wspominalas przez telefon.Lena pisze:Szukamy DS. Poker z dogo wymyslila psu kolejny DT...
Lena pisze:mamucik pisze:Jak Lenka - pojechał do DT
Przeciez napisalam dwa posty wyzej ze tak i ze szukamy DS:
.
Nie no, wtedy to bym na pewno tu raban robila. Poki co musze kilka swoich spraw zalatwic wiec nie jestem zbyt forumowo aktywna w jego watku, ale jak skoncze to przejrze ogloszenia w necie, postaram sie cos ladnego napisac itd zeby mial "dobry marketing".mamucik pisze:Tak, ale wolałam sie upewnić, bo czasem DT wycofują się mimo najlepszych chęci.
Lena pisze:[Nie no, wtedy to bym na pewno tu raban robila. .
Jakiego Miodka??? O co chodzi?mamucik pisze:Od poniedziałku mogę psiaka wrzucić w parę miejsce, niestety dopiero od poniedziałku, nie będzie mnie we Wrocku i w zasięgu sieci.
Ale wypas jeśli chodzi o wyprawkę -![]()
![]()
Trzymaj się Miodziu
( Lena - kurcze, pewnie to zupełnie postrzelony pomysł, ale może do Miodka go wyadoptować- z tego co wiem, nie mają zwierzaka. )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości