Miodowy Miś - pies-miód na Twoje serce szuka domu POLSKA

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2009 20:05

a ja podrzucę tymczasem tutaj...
ObrazekObrazekObrazek

Od-Nowa

Od: Pt cze 01, 2007 7:50

Post » Nie sty 18, 2009 15:07

Szukamy DS. Poker z dogo wymyslila psu kolejny DT...

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Nie sty 18, 2009 19:41

(Jeśli kogos interesuja najswiezsze losy psa to zawsze najbardziej aktualny pod tym wzgledem jest watek na dogomanii, ktory tu podawalam. Tutaj bede od czasu do czasu podbijac i przypominac o rudasie.)

Pies szuka DS. Czeka go tez kastracja bo jest kochliwy jak sie okazalo i regularnie chodzi na amory, zas wlasciciel z wioski obok najprawdopodobniej , chyba nic z tym nie robi.

Lena

Post » Wto sty 20, 2009 15:11

Jak Lenka - pojechał do DT :roll:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto sty 20, 2009 15:17

mamucik pisze:Jak Lenka - pojechał do DT :roll:
Przeciez napisalam dwa posty wyzej ze tak i ze szukamy DS:

Lena pisze:Szukamy DS. Poker z dogo wymyslila psu kolejny DT...
I podobnie jak przez telefon: dziekuje za DT, ktory zaoferowals. Mam nadzieje ze skorzysta z niego ten drugi potrzebujacy pies, o ktorym wspominalas przez telefon.
Ostatnio edytowano Śro sty 21, 2009 9:37 przez Lena, łącznie edytowano 1 raz

Lena

Post » Śro sty 21, 2009 9:33

Lena pisze:
mamucik pisze:Jak Lenka - pojechał do DT :roll:

Przeciez napisalam dwa posty wyzej ze tak i ze szukamy DS:

.

Tak, ale wolałam sie upewnić, bo czasem DT wycofują się mimo najlepszych chęci. A dziękować nie ma za co - w sumie w niczym nie pomogłam. Cieszę się, że psiak trafił w Twoje pobliże. Bardzo fajnie mu z pyszczka patrzy :)
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Śro sty 21, 2009 9:37

mamucik pisze:Tak, ale wolałam sie upewnić, bo czasem DT wycofują się mimo najlepszych chęci.
Nie no, wtedy to bym na pewno tu raban robila. Poki co musze kilka swoich spraw zalatwic wiec nie jestem zbyt forumowo aktywna w jego watku, ale jak skoncze to przejrze ogloszenia w necie, postaram sie cos ladnego napisac itd zeby mial "dobry marketing".

Chwilowo bardzo ciesze sie ze Poker znalazla ten DT, bo jest chwila oddechu w tej sprawie.

Lena

Post » Śro sty 21, 2009 14:07

Lena pisze:[Nie no, wtedy to bym na pewno tu raban robila. .

:lol:

Ciągle zapominam swojego hasła na dogo, ale pogrzebię w główce i zerknę, co tam u psiaka, podbicia też się przydadzą, choć szybciej chyba poza forami znajdzie dom.
Przez allegro zeszło mi ostatnio fajnie parę kociaków - może tam :)

mamucik

Post » Śro sty 21, 2009 14:45

Na allegro ma juz 2 aukcje - wyrozniona i taka druga biedna.
Ale dopiero jutro zobowiazalam sie te ogloszenia mu "uładnić" bo od niedzieli gdy trafil do DT musialam zajac sie innymi swoimi sprawami bardzo juz nabrzmialymi.

Lena

Post » Nie sty 25, 2009 0:05

W GÓRĘ MIODOWEGO MISIA

W pierwszym poście napisałam ładne ogłoszenie o Misiu.

-----
Mam na imię Miodowy Miś. Tak mnie nazwali ci, którzy się mną zajeli po tym jak znaleźli mnie w duże mrozy we Wrocławiu. Siedziałem w tekturowym kartonie, pod jednym z balkonów, ktoś sypnął mi trochę suchego jedzenia i nalał wody do miski, ale mało z tego skorzystałem, bo zaraz zamarzła.

Jeśli chcesz zobaczyć, jak wyglądam to tutaj jest kilka moich zdjęć.
ObrazekObrazek

Wszystkie moje zdjęcia możesz obejrzeć w albumie na fotosiku: http://foranimals.fotosik.pl/albumy/576759.html

Teraz mieszkam "na tymczasie" u takiej jednej dobrej duszy. Mieszka tutaj też mała dziewczynka - dobrze się dogadujemy.

Chyba jest ze mnie zadowolona, bo mówi, że jestem bardzo grzeczny i uroczy, wpatrzony w człowieka i mam przyjazny charakter. Pomijąc oczywiście chwile, gdy zobaczę kota - no ale przecież każdy szanujący się pies musi sobie w takiej sytuacji trochę poszczekać.

Na spacery chodzę chętnie i wiem, że nie należy broić i bałaganić w domu. Oprócz tego bardzo lubię też jeździć samochodem!

Ostatnio byłem u lekarza. Zaglądał mi do uszu, oczu i gdzie chyba tylko się jeszcze dało, ale był zadowolony i powiedział, że jestem zdrowym, dość młodym pieskiem - mam około 3-4 lat. Odpchlili mnie, niedługo zaszczepią.

Ale to jednak dom tymczasowy i wiem, że nie mogę zostać tu na zawsze. Chciałbym mieć swój dom, ale taki już na zawsze, który będzie o mnie dbał i troszczył się o mnie. Odwdzięczę się dozgonną przyjaźnią i obiecuję zawsze merdać ogonem, gdy wracasz z pracy czy szkoły.

Naprawdę bardzo Cię pokocham i będę miodem na Twoje serce w trudnych chwilach, tylko daj mi taką szansę...

(Twój?) Miodowy Miś

-------
Piesek przebywa we Wrocławiu, ale domu szuka w calej Polsce - możliwy jest transport! Będzie miał zapewnione wszystkie konieczne zabiegi weterynaryjne (odpchlenie, szczepienia, kastrację, książeczkę zdrowia). Jeśli chcesz dać mu dom - zadzwoń 790 250 814
----------

Popytajcie proszę znajomych, może ktos by chłopaka chciał. Jest uroczy. Tylko nie do kotów. Dojedzie gdzie trzeba, jeśłi tylko znajdzie sie dom. Wyprawka weterynaryjna będzie full wypas! Wszystko będzie załatwione, kastracja tez.

Lena

Post » Nie sty 25, 2009 0:10

A moze ktos moze pomoc mi go oglaszac w szeroko pojetym internecie?

Lena

Post » Nie sty 25, 2009 12:49

trzymam kciuki śliczny Misiu, za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Pon sty 26, 2009 15:06

Od poniedziałku mogę psiaka wrzucić w parę miejsce, niestety dopiero od poniedziałku, nie będzie mnie we Wrocku i w zasięgu sieci.
Ale wypas jeśli chodzi o wyprawkę - :D :D
Trzymaj się Miodziu
( Lena - kurcze, pewnie to zupełnie postrzelony pomysł, ale może do Miodka go wyadoptować 8O - z tego co wiem, nie mają zwierzaka. )

mamucik

Post » Śro sty 28, 2009 10:20

Mialam jeden telefon adopcyjny ale sprawa jeszcze otwarta.

Mam watpliwosci, ale tez mam zero doswiadczenia w adopcjach psow i nie wiem czy moje watpliwosci nie sa wyoblrzymione. Mam nadzieje ze dogomaniacy pomoga mi sprawdzic dom i sfinalizowac adopcje.

Jednak mam tez pewne przeczucia ze ten chetny dom tego sprawdzania nie wytrzyma (tzn. nie wytrzyma standardow w jakich prowadzone sa adopcje na miau i dogo) i Miodowy Mis bedzie dalej szukal domu bo ludzie sie zniecierpliwia.

Naprawde sa chwile, ze zaluje ze sie ta sprawa zajelam :( Z kotami jest latwiej :( Przynajmniej dla mnie.

Lena

Post » Śro sty 28, 2009 10:21

mamucik pisze:Od poniedziałku mogę psiaka wrzucić w parę miejsce, niestety dopiero od poniedziałku, nie będzie mnie we Wrocku i w zasięgu sieci.
Ale wypas jeśli chodzi o wyprawkę - :D :D
Trzymaj się Miodziu
( Lena - kurcze, pewnie to zupełnie postrzelony pomysł, ale może do Miodka go wyadoptować 8O - z tego co wiem, nie mają zwierzaka. )
Jakiego Miodka??? O co chodzi?

I wrzucaj gdzie mozesz - rozumiem ze chodzilo o ogloszenia.

Lena

[poprzednia][następna]