Pięknie czeka na domek Pysio słodkie, łapunie cudne, minka odpowiednia... Duszek wiesz jak się czuje Panienka? Co tam u Niej słychać?
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Psi hotel to zawsze jednak hotel- nawet najlepszy jest gorszy od DT.... Żeby się coś znalazło.... Domek na pewno nie żałowałby, że dał jej szansę- czy stały czy tymczasowy.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Georg-inia pisze:Rastek nie lubi Fasoli naszczekał na nią, z naszego dt nici
Pierwiastek żeński w Waszym domu jest jednak o wiele fajniejszy- W. się boi, Rastek- szczeka... No co za Chłopaki
Duszek686 pisze:
Cudowna jest Uśmiech na pysiu w TAKICH okolicznościach- niemożliwe
Udostępniam codziennie Niech się znajdzie najlepszy domek na świecie