Nowofunland na ulicy! już w DT - Terranova. Dziękuję :)))

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2012 10:09 Re: Porzucony nowofundland na ulicy!

anulalula pisze:Terranova juz działa:)

:1luvu:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 09, 2012 18:01 Re: Porzucony nowofundland na ulicy!

Jest potencjalny domek stały dla Psiaka ale, sa tez watpliwosci domek jest daleko i w zwiazku z tym chciałby miec pewnosc ze psiak nadaje sie do domu i ze bedzie sie w nim dobrze czuł, padła popozycja ze strony domku, ze moze ktos wziałby go na tymczas poobserwował czy wspolgra z innymi psami, ludzmi, i czy potrafi/lubi byc w domku.

Prosba gorąca o rozsylanie info dalej, ja tez dzialam i ze złosci gryze pazury ze nie moge go na ten tymczas zabrac .....

jak znajdzie sie tymczas pomoge przy przegladzie wet,

anulalula

Od: Sob mar 24, 2012 7:53

Post » Śro maja 09, 2012 19:30 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

Czyli potrzebny byłby taki TDT Tymczasowy Dom Tymczasowy, najlepiej gdzie z Łodzi chyba ... :roll:

Tak czy siak Niuf brzmi rewelacyjnie :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro maja 09, 2012 19:57 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

psiama pisze:Czyli potrzebny byłby taki TDT Tymczasowy Dom Tymczasowy, najlepiej gdzie z Łodzi chyba ... :roll:

Tak czy siak Niuf brzmi rewelacyjnie :D

w Łodzi, okolicach, albo gdziekolwiek na północ...

Georg-inia

Post » Śro maja 09, 2012 21:42 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

Kochani sytuacja zmienia sie z godziny na godzine:) teraz szukamy transportu do Katowic najlepiej na piatek, nie wiem czy szukamy w tym watku czy zamiescic info jeszcze gdzies ? moze nowy watek ? Dt bedzie w Krakowie przy pomocy dziewczyny z Terranovy, szukajmy transportu !!!!!

anulalula

Post » Śro maja 09, 2012 21:45 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

Porzucony Niufi kolejna noc spedza przed bramą, przybija mnie to straaaasznie......ale wierze ze mu sie uda, mam ogromna nadzieje ze docelowo bedzie mial kochajacy dom.

anulalula

Post » Czw maja 10, 2012 6:45 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

ja bardzo mocno trzymam za Was kciuki by jemu się udało
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw maja 10, 2012 7:54 Re: Nowofunland na ulicy! jest szansa na DS, ale potrzeba DT

Ja też. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw maja 10, 2012 9:17 Re: Nowofunland na ulicy! transport Katowice 11.05 lub Krakó

wpisaliście się w sprawie transportu na dogo?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 10, 2012 9:54 Re: Nowofunland na ulicy! transport Katowice 11.05 lub Krakó

Patmol pisze:wpisaliście się w sprawie transportu na dogo?

wszędzie się wpisałam, ale zdaje się, że jednak dt będzie w Warszawie. Anulalula i dziewczyna ze Stowarzyszenia Terranova działają jak wściekłe :1luvu:
Z Warszawy zawsze bliżej do Szczecina niż z Krakowa... jak już ustalą dokładnie - dam znać.

Georg-inia

Post » Czw maja 10, 2012 19:23 Re: Nowofunland na ulicy! transport Kraków lub Warszawa!

Mam transport dla Niufola z Łodzi do Wawy jutro, potrzebowalbym wsparcia w zakresie dostarczenia Niufa do Łodzi z miejsca pobytu psiaka poznym popołudniem godzine dokladna okreslimy pozniej bo Kolega jedzie z dalekiej trasy i teraz trudno jest umowic sie na konkretna godzine, wszysko zalezy od ruchu na trasie,

Ja Niufa w Wawie moge przejac i dostarczyc do DT.

Juz jest blisko oby teraz udalo sie wszystko zgrać dobrze i zeby Psiak chciał spokojnie jechać, kciuki nadal potrzebne :ok:

anulalula

Post » Czw maja 10, 2012 20:16 Re: Nowofunland na ulicy! transport Kraków lub Warszawa!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 11, 2012 6:57 Re: Nowofunland na ulicy! transport Kraków lub Warszawa!

anulalula pisze:Mam transport dla Niufola z Łodzi do Wawy jutro, potrzebowalbym wsparcia w zakresie dostarczenia Niufa do Łodzi z miejsca pobytu psiaka poznym popołudniem godzine dokladna okreslimy pozniej bo Kolega jedzie z dalekiej trasy i teraz trudno jest umowic sie na konkretna godzine, wszysko zalezy od ruchu na trasie,

Ja Niufa w Wawie moge przejac i dostarczyc do DT.

Juz jest blisko oby teraz udalo sie wszystko zgrać dobrze i zeby Psiak chciał spokojnie jechać, kciuki nadal potrzebne :ok:

o matko, ja nic nie wiedziałam, migrena mnie zmogła... zaraz lecę na maila

Georg-inia

Post » Pt maja 11, 2012 11:58 Re: Nowofunland na ulicy! transport Kraków lub Warszawa!

Jestem pod bardzo duzym wrażeniem :1luvu:
Kciuki sa wielkie wielkie !!! :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt maja 11, 2012 17:25 Re: Nowofunland na ulicy! transport Kraków lub Warszawa!

Niestety nie udało nam sie, nie teraz jeszcze....nie udało mi sie nawiazac kontaktu dzisiaj z DT mimo prób, chyba to wszystko za szybko szło, czekam az DT sie odezwie lub moze ktos inny zdecyduje sie na bycie TDT a wtedy znowu zorganizujemy transport, lub moze ktos blizej zdecyduje sie byc TDT dla Niufa, ehhhh..........ale trzeba pamietac ze zawsze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i tego sie tu trzymam....chociaz wolałabym teraz zawozic go juz do domu.

anulalula

[poprzednia][następna]