Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 21:28 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:A moje chłopaki ( oba po kastracji ) intensywnie ją wąchały choć nie widać śladów cieczki , może jest świeżo po :roll:

Abo może przed.
Mój kocur wcześniej od kocicy wieże ona będzie miala ruję, może u psow jest podobnie.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie kwi 22, 2012 21:31 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.

Było by super bo ja na dogo nie umie sie zalogować na nowo:evil: :roll:
A mogła byś z fb wziąć zdjęcia i tekst bo ja nie potrafię na pocztę wrzucić :oops:
Ostatnio edytowano Nie kwi 22, 2012 21:33 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie kwi 22, 2012 21:32 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Szura-najmysi mama pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A moje chłopaki ( oba po kastracji ) intensywnie ją wąchały choć nie widać śladów cieczki , może jest świeżo po :roll:

Abo może przed.
Mój kocur wcześniej od kocicy wieże ona będzie miala ruję, może u psow jest podobnie.

To tez jest możliwe :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 21:33 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.

Było by super bo ja zostałam wywalona z dogo i nie idzie sie tam zalogować na nowo:evil: :roll:
A mogła byś z fb wziąć zdjęcia i tekst bo ja nie potrafię na pocztę wrzucić :oops:

Ja nie mam, niestety, fb :oops: :oops:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 22, 2012 21:36 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Ale Twoje psy to kastraty, więc seks będzie bezpieczny jesli panowie poczują sie w obowiązku stanąć na wysokości zadania :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie kwi 22, 2012 21:41 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Było by super bo ja zostałam wywalona z dogo i nie idzie sie tam zalogować na nowo:evil: :roll:

Fotki można zapisać na kompie bezpośrednio z forum :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 22, 2012 21:44 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

phantasmagori pisze:
bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Fotki można zapisać na kompie bezpośrednio z forum :)

Dzięki :D Spróbuję zapisać. Tylko jakiś opis dla suni jeszcze bym prosiła :)
Obrazek

bulba

Post » Nie kwi 22, 2012 21:54 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Bulba bardzo dziękujemy :1luvu:
Przerażona Lara wyrzucona przed marketem prosi o dom!
Tekst:
Lara błąkała się po markecie REALw Tychach w poszukiwaniu jedzenia.
Jak to zwykle bywa, musiała ten market opuścić 
Można było wezwać Straż Miejską, ale wtedy odwieziono by sunię do schroniska. Psinka jest przerażoną kupką nieszczęścia, nie dała by tam sobie rady. Zastraszona przez inne psy, trafiła by pewnie do ostatnich boksów, gdzie nikt nie zagląda.

U Justyny jednak na małym metrażu przebywa wiele zwierząt, kilkanaście kotów, 2 króliki i 2 psy (teraz razem z Larą trzy).
Wszystkie po przejściach, kalekie, nie adopcyjne .
Dlatego prosimy o dom dla Lary, nawet tymczasowy!
Nie znamy historii tej suni. Wiemy, iż nie wie co to obroża (dusi się w niej, ma kupione szelki), nie zna schodów i boi się ich.
W zasadzie boi się wszystkiego. Głośniejszych słów, szybkich ruchów, nawet przyjacielskiego poklepania.
W klatce kennelowej zachowuje się jak pies z kojca – chodzi w kółko.
W stosunku do innych zwierząt, wśród których teraz przebywa (małe psy, koty, króliki) nie jest agresywna. Jest ich ciekawa, ale czuje przed nimi respekt.
Lara potrzebuje spokojnego, cierpliwego domu, który przekona ją iż człowiek nie jest zły.
Czy go znajdzie?

Lara przebywa w domu tymczasowym u Justa&Zwierzaki w Tychach.
Lara jutro bedzie przebadana przez weta .
Potrzebna jest wsparcie fin na jej utrzymanie .
Tel do Justyny : 507300768
justazwierzaki@o2.pl
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 22:06 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Szura-najmysi mama pisze:Ale Twoje psy to kastraty, więc seks będzie bezpieczny jesli panowie poczują sie w obowiązku stanąć na wysokości zadania :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: Tylko by musiały sobie na drabince stanąć bo moje psy sa mikro , Pedro coś ma w sobie z pinczera i wazy 7 kg a Fibi ma w sobie geny pekińczyka i wazy z 8 kg :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 22:25 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

bulba pisze:Śliczna sunia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak ona teraz się czuje? Jest szansa, żeby wet ją obejrzał?
Justynko, Ty chyba zawsze będziesz miała komplet podopiecznych :roll:

niestety, chyba tak... a wciaz wiele bied bedzie musiala odsylac do schroniska, bo mimo wielkich checi nie jest w stanie im wszystkim pomoc... :roll:
a tak z umaszczenia i na pierwszej focie to jakbym Twoja Mysie [*][*][*] widziala
Onki sa piekne :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 23, 2012 7:45 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Założyłam wątek Lary na dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/226177
Oby był jakiś odzew :ok: :ok: :ok: Jest taka śliczna i taka biedna zarazem :(
Obrazek

bulba

Post » Pon kwi 23, 2012 11:35 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Podrzucę psinkę :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon kwi 23, 2012 11:37 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

bulba pisze:Założyłam wątek Lary na dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/226177
Oby był jakiś odzew :ok: :ok: :ok: Jest taka śliczna i taka biedna zarazem :(

Bardzo dziękuje :1luvu:

Rano zrobiła tylko siku, nadal sie boi...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 23, 2012 14:00 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: wszystko bedzie dobrze, wszystko sie z czasem ulozy :) Przy takiej opiece... :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 23, 2012 16:38 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Trzymam kciuki za sunię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]