Justa&Zwierzaki pisze:A moje chłopaki ( oba po kastracji ) intensywnie ją wąchały choć nie widać śladów cieczki , może jest świeżo po
Abo może przed.
Mój kocur wcześniej od kocicy wieże ona będzie miala ruję, może u psow jest podobnie.
Moderator: Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A moje chłopaki ( oba po kastracji ) intensywnie ją wąchały choć nie widać śladów cieczki , może jest świeżo po
bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.
Szura-najmysi mama pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A moje chłopaki ( oba po kastracji ) intensywnie ją wąchały choć nie widać śladów cieczki , może jest świeżo po
Abo może przed.
Mój kocur wcześniej od kocicy wieże ona będzie miala ruję, może u psow jest podobnie.
Justa&Zwierzaki pisze:bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.
Było by super bo ja zostałam wywalona z dogo i nie idzie sie tam zalogować na nowo:evil:![]()
A mogła byś z fb wziąć zdjęcia i tekst bo ja nie potrafię na pocztę wrzucić
bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.
Było by super bo ja zostałam wywalona z dogo i nie idzie sie tam zalogować na nowo:evil:![]()
Ja nie mam, niestety, fb![]()
phantasmagori pisze:bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:bulba pisze:Justynko, może też założyć wątek suni na dogomanii? Mam tam konto. Jeśli chcesz, chętnie założę. Potrzebowałabym tylko zdjęcia na maila i opis dla psinki.
Ja nie mam, niestety, fb![]()
Fotki można zapisać na kompie bezpośrednio z forum
Szura-najmysi mama pisze:Ale Twoje psy to kastraty, więc seks będzie bezpieczny jesli panowie poczują sie w obowiązku stanąć na wysokości zadania
bulba pisze:Śliczna sunia![]()
![]()
Jak ona teraz się czuje? Jest szansa, żeby wet ją obejrzał?
Justynko, Ty chyba zawsze będziesz miała komplet podopiecznych
bulba pisze:Założyłam wątek Lary na dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/226177
Oby był jakiś odzew![]()
![]()
Jest taka śliczna i taka biedna zarazem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości