a w krakowskim schronie nie ma łabędzi?pamiętam że kiedyś bywały...
Moderator: Moderatorzy
Tosza pisze:Cammi pisze:mam ten sam problem
zaprzyjaźniony Misiek - zimnokrwisty - odebrany gospodarzowi - chodził w hipoterapii- szuka domu
bo jakoby się kontuzja wdała i nie da się wyleczyć i do hipoterapii się nie nadaje
gdyby nagle zarzuciło Ciebie chetnymi propozycjami i ogólnie - to ja poproszę o jedną
trudno znaleźć miejsce i/lub finanse
a Misiek wyglada tak
nie tak szlachentny ale też fajny konik![]()
tak wtrące
Ja przepraszam za głupie pytanie, ale o koniach wiem bardzo niewiele. Tak, bardzo niewiele. Na zdjęciu on taki nieduży się wydaje. Czy on może jest kucem?( nie wiem jak duży jest kuc). Bo mam dom dla kuca lub dwóch. I dla dwóch łabędzi, ale to chyba nie w tym wątku
Tosza pisze:Czyli on jest mniejszy od normalnego konia, tak? Czy on jest taki...długowłosy zawsze, czy na zimę się ofutrzył? ( wiem, że to nie futro, ale nie znam innego określenia). Zapytam o opcję takiego "kuca", z tego co wiem, miejsce nie jest problemem, kuce miały być wyłacznie po to, by cieszyć oko.
Emilka pisze:A ile Misiek ma lat i co to dokładnie za kontuzja?
Cammi pisze:Tosza pisze:Cammi pisze:mam ten sam problem
zaprzyjaźniony Misiek - zimnokrwisty - odebrany gospodarzowi - chodził w hipoterapii- szuka domu
bo jakoby się kontuzja wdała i nie da się wyleczyć i do hipoterapii się nie nadaje
gdyby nagle zarzuciło Ciebie chetnymi propozycjami i ogólnie - to ja poproszę o jedną
trudno znaleźć miejsce i/lub finanse
a Misiek wyglada tak
nie tak szlachentny ale też fajny konik![]()
tak wtrące
Ja przepraszam za głupie pytanie, ale o koniach wiem bardzo niewiele. Tak, bardzo niewiele. Na zdjęciu on taki nieduży się wydaje. Czy on może jest kucem?( nie wiem jak duży jest kuc). Bo mam dom dla kuca lub dwóch. I dla dwóch łabędzi, ale to chyba nie w tym wątku
hej Tosza
Misiek ma chyba jakieś 150 w kłębie - ja mam 164
kuce chyba są do 130-145
ale jest dużo potężniejszy niż kuc
podejrzewam, że mógłby zająć miejsce przeznaczone na oba kucyki
ale gdyby ktoś go chciał
właścicielka jest z Krakowa lub okolic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości