CatAngel robi z miau ogłoszenia.Moze sama napisac tekst.60 ogłoszeń to 20 zł. Czasem warto jak czas pili.Sama korzystałam mając nóz a raczej kota na gardl e

Piesy sliczne i warte dobrego domu. Każdy zreszta wart jest dobrego domu!
Trzymam kciuki

Moderator: Moderatorzy
bulba pisze:Caragh pisze:Mam nadzieje, ze tekst sie tworzy i zdjecia robia?![]()
Prace trwają, robota wre![]()
ASK@ pisze:Ogłoszenia najważniejsze.
CatAngel robi z miau ogłoszenia.Moze sama napisac tekst.60 ogłoszeń to 20 zł. Czasem warto jak czas pili.Sama korzystałam mając nóz a raczej kota na gardl e![]()
Trzymam kciuki
Caragh pisze:bulba pisze:Caragh pisze:Mam nadzieje, ze tekst sie tworzy i zdjecia robia?![]()
Prace trwają, robota wre![]()
![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:Ogłoszenia najważniejsze.
CatAngel robi z miau ogłoszenia.Moze sama napisac tekst.60 ogłoszeń to 20 zł. Czasem warto jak czas pili.Sama korzystałam mając nóz a raczej kota na gardl e![]()
Trzymam kciuki
Caragh pisze:Masakra, za takie rzeczy kase zbieracJa robie 70-75 za darmo. No fakt, tekst trzeba napisac samemu
![]()
Ale Kasiu oczywiscie zrob jak woliszJa sie nie obraze jesli wybierzesz taki wariant
bulba pisze:Monia, absolutnie jeśli o mnie o mnie chodzi, mam do Ciebie bezgraniczne zaufanieJesteś mistrzynią w robieniu ogłoszeń
Jak tylko materiały będą gotowe, walę do Ciebie, jak w dym
Caragh pisze:bulba pisze:Monia, absolutnie jeśli o mnie o mnie chodzi, mam do Ciebie bezgraniczne zaufanieJesteś mistrzynią w robieniu ogłoszeń
Jak tylko materiały będą gotowe, walę do Ciebie, jak w dym
![]()
![]()
bulba pisze:No i co się rumieni, z jakiego powodu, no![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:bulba pisze:No i co się rumieni, z jakiego powodu, no![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No dobrze, dobrze, juz siedze cicho![]()
![]()
![]()
bulba pisze:Nie no. Siedź sobie głośno, ino się nie rumień bez powodu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości