SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 22:50 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Śro mar 10, 2010 17:40 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

HOP do góry!

Shishka

Post » Czw mar 11, 2010 18:56 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Dostałam na maila dwie prośby o zdjęcia-może akurat psiuńki się spodobają i chociaż dwa z nich będą miały dom.
Coś ta zbiórka nie idzie-macie może jakiś pomysł jak ją rozkręcić? :) -nigdy wcześniej tego nie robiłam

Shishka

Post » Czw mar 11, 2010 19:06 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Szkoda, że tak daleko, wzięłabym na tymczas jednego. Co do zbiórki - może bazarki? Tyko nie wiem czy na miau?
ObrazekObrazek

sous_sol

Od: Pon wrz 01, 2008 20:09

Post » Czw mar 11, 2010 23:54 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Shishka pisze:Dostałam na maila dwie prośby o zdjęcia-może akurat psiuńki się spodobają i chociaż dwa z nich będą miały dom.
Coś ta zbiórka nie idzie-macie może jakiś pomysł jak ją rozkręcić? :) -nigdy wcześniej tego nie robiłam

napisz w wątku na dogo, że potrzebujesz funduszy na sterylkę, z tego co się orientuję istnieje tam odpowiednik naszego Kociego Bazarku :) mogę podesłać Ci kilka fantów- proszę o adres na PW :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt mar 12, 2010 21:51 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Chętnie pomogę:) Czy jest jakieś konto na które można wpłacić jakiś datek na psiaki:> :) Może można zgłosić się do jakieś lokalnej organizacji zajmującej się bezdomnymi i krzywdzonymi zwierzętami, oni zapłacą za sterylizacje, zwłaszcza w takim przypadku. W moim okręgu działają np "Animalsi". :1luvu:

Olcia^^

Od: Pt mar 12, 2010 20:21

Post » Pt mar 12, 2010 23:37 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Dziękuję :1luvu: Wysyłam PW

Shishka

Post » Pt mar 12, 2010 23:51 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Proszę o potwierdzenie osoby które otrzymały ode mnie nr.konta bo nie wiem czy PW dochodzą-mam coś nie tak z kompem :)

Shishka

Post » Sob mar 13, 2010 9:50 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Sunia wygląda dokładnie jak mój pies z awatarku na dogo. Wstaw koniecznie zdjęcia w pierwszym poście na dogo. Będzie większe zainteresowanie.

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Sob mar 13, 2010 11:44 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Ojej, jakie urocze. A jaka duża jest ta suczka? Bo widzę w pierwszym poście, że niewielka, ale czy dałoby się trochę dokładniej? Ile ma mniej więcej w kłębie, albo ile waży?

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Sob mar 13, 2010 15:41 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Afryka...to dopiero trudne pytania:)Powiem tak...Mi sięga do kolan mam 170 cm wzrostu:)Jest ewidentnie średniej wielkości i wierzcie mi,że widziałam ją w sumie raz a mogę stwierdzić,że z całą pewnością jest niezwykle łagodna,ufna i przyjazna człowiekowi :)
Zaraz wstawię fotki na dogomanię - to faktycznie dobry plan :)

Shishka

Post » Sob mar 13, 2010 15:47 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

Bardzo by się przydało, bo dla wielu osób rozmiar ma decydujące znaczenie przy wyborze. Wbrew twierdzeniom, że rozmiar się nie liczy ;)

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Sob mar 13, 2010 15:58 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

:D
Zdjęcia na dogo już wstawione:)(nareszcie sama opanowałam jak to zrobić :oops: )
Na pierwszej stronie będę zapisywała wpływy i wydatki-żeby wszystko było jasne:)

Shishka

Post » Nie mar 14, 2010 14:12 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

dogo stoi. Trzeba czekać. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią.

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Nie mar 14, 2010 16:27 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-potrzebna pomoc finansowa/DS/DT!

właśnie zauważyłam :|
Mama byłą dziś zobaczyć co u suni i szczeniaczków-podobno wszystko jest OK:)
Jutro pójdę tam z karmą jak dostane przelewy to postaram się zrobić ładniejsze zdjęcia.

Shishka

[poprzednia][następna]