Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM DOMU

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 17:46 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Ponieważ mój wątek jest chwilowo zawieszony, więc odgrzebałam wątek Ringusia, żeby wstawic zimowe zdjęcia :D .

Obrazek

Obrazek

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 19, 2012 19:43 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Tak dobrze wiedzieć, że Ringo ma stego śniego dokąd wrócić. Że czeka ciepłe poslano, miska, ręka. która ukoi psie smutki.
Dziękuję Ci za to Gosiu.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro gru 19, 2012 19:46 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

vip, co prawda buzi nie widać, ale odpasłaś go :) i sierść gładka i błyszcząca :ok:

super :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 19, 2012 19:49 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

A tak :D .
Piesio mój ma rzeczywiście lśniącą sierść, nie ma śladu po brzydkich rudawych pęczkach.
Je sporo i z apetytem, pogryza chrupki, a kiedy idziemy do szopy po drewno, bardzo mi pomaga, wynosząc cichaczem po patyczku :twisted: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro gru 19, 2012 20:02 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Ringo jaki luzak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Życzę Wam zdrowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak cudnie widzieć szczęśliwego zwierzaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Śro gru 19, 2012 20:07 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Dziękujemy, Farciu, i wzajemnie :1luvu: .
Jest szczęśliwy, Michasia jest szczęśliwa, że ma towarzysza zabaw, ja jestem szczęśliwa, że mam Ringo...to jest fantastyczny piesio, i zawsze będe za niego wdzięczna :D .
Prawdę mówiąc spędzamy razem dużo czasu, Ringo towarzyszy mi wszędzie, teraz w szelkach jest mu dużo wygodniej niz w obroży, więc wypuszczamy sie tez na spacerki. Są duże postępy, zapinana smycz juz go nie paraliżuje, choć jeszcze chętniej wychodzi kiedy idzie z nami Michasia :mrgreen: .

vip

Post » Śro gru 19, 2012 20:23 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

no patrz, a tak się bałaś, czy się polubią i czy Michalina nie będzie się bała :ok:

Georg-inia

Post » Śro gru 19, 2012 20:40 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Georg-inia pisze:no patrz, a tak się bałaś, czy się polubią i czy Michalina nie będzie się bała :ok:

Na szczęście moje obawy okazały sie nieuzasadnione, ale cóż...w tym związku jednak to Michasia nosi spodnie :mrgreen: .

vip

Post » Śro gru 19, 2012 20:41 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Gosiu, aż się gęba cieszy jak się patrzy na te fotki i tak jak napisała saintpaulia, wspaniale patrzeć na te fotki wiedząc, że Ringo ma dokąd wrócić, że czeka ciepłe poslano, miska, ręka, która ukoi psie smutki.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 19, 2012 20:56 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

gosiaa pisze:Gosiu, aż się gęba cieszy jak się patrzy na te fotki i tak jak napisała saintpaulia, wspaniale patrzeć na te fotki wiedząc, że Ringo ma dokąd wrócić, że czeka ciepłe poslano, miska, ręka, która ukoi psie smutki.

a wszystko dzięki Tobie i Rafałowi :love: tylko Wy się nad nim zatrzymaliście :love:

Georg-inia

Post » Śro gru 19, 2012 21:02 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Georg-inia pisze:
gosiaa pisze:Gosiu, aż się gęba cieszy jak się patrzy na te fotki i tak jak napisała saintpaulia, wspaniale patrzeć na te fotki wiedząc, że Ringo ma dokąd wrócić, że czeka ciepłe poslano, miska, ręka, która ukoi psie smutki.

a wszystko dzięki Tobie i Rafałowi :love: tylko Wy się nad nim zatrzymaliście :love:

Podpisuję sie pod powyzszym wszystkimi czterema łapkami :1luvu: .

vip

Post » Śro gru 19, 2012 21:44 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Inga, to jest splot wielu szczęśliwych zdarzeń...
No dobra, możemy być na pierwszym miejscu, bo go zauważyliśmy, bo ja ryczałam, a Rafał twardo, weź kur... coś zrób, zamiast ryczeć...
Magija, bo mnie zmobilizowała żeby próbować szukać domu, ja chciałam zacząć od karmy...
Ty, bo cały czas mocno Ringo kibicowałaś i wiem, że jak by przed zimą nie znalazł domu, kombinowała byś razem ze mną co zrobić, bo byśmy go tam nie zostawili...
Vip, bo mimo wątpliwości zaryzykowała i dała Ringo kochający dom...
I wszystkich którzy kibicowali i trzymali kciuki.
Gdyby się to wszystko nie zebrało do kupy, nic by z tego nie było, dlatego wszystkim należą się :1luvu:

Tak jeszcze patrzę na te fotki, jak Ringo pięknie wtapia się w zimową scenerię :)

gosiaa

Post » Śro gru 19, 2012 23:24 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Każdy stwór, który trafia do Gosi pięknieje w mgnieniu oka :1luvu:

Gosiu, a co z Twoim wątkiem?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw gru 20, 2012 11:59 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

No właśnie, co z Twoim wątkiem, Gosiu.
Ja co prawda się nie udzielam aktywnie, ale była to moja ulubiona wieczorna lektura.
Pozdrawiam.
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Czw gru 20, 2012 20:54 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

nieaktualne
Ostatnio edytowano Czw gru 20, 2012 21:36 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

[poprzednia][następna]