Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Ale pomieszkać by mógł, jakby ktoś zorganizował resztę.
vip pisze:Nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że choć się nie odzywam, to wiernie podczytuję cały czas.
A nie odzywam się, bo to jest piekielnie inteligentny wątek, a ja żem głupia niemożebnie.
To co się będę ośmieszać.
puszatek pisze:vip pisze:Nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że choć się nie odzywam, to wiernie podczytuję cały czas.
A nie odzywam się, bo to jest piekielnie inteligentny wątek, a ja żem głupia niemożebnie.
z ustów mi to wyjęłaś....![]()
Megana pisze:Generał zwolnił łazienkę, problem w tym, że do weta mam daleko i transport zazwyczaj jedzie gdzie indziej niż bym chciała a za dwa tygodnie wyjeżdżamy.
Ale pomieszkać by mógł, jakby ktoś zorganizował resztę.
Biedaczysko.
puszatek pisze:vip pisze:Nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że choć się nie odzywam, to wiernie podczytuję cały czas.
puszatek pisze:też tak zrozumiałam, że o SzaraczkuMegana to złota osoba...
halinka1403 pisze:puszatek pisze:vip pisze:Nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że choć się nie odzywam, to wiernie podczytuję cały czas.
To witajcie w klubieTeż się boję odezwać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości