Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 19:05 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

gosia67 pisze:Witam, byłam u Justynki w ubiegłym tygodniu i widziałam Larysę. Sympatyczna sunia. Szuka domu. Może ktoś pomoże.Ja nie mam niestety warunków. :cowsleep:

O tak sympatyczna i żywiołowa , głową mi z miłości rozbiła usta :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 18, 2012 20:29 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
gosia67 pisze:Witam, byłam u Justynki w ubiegłym tygodniu i widziałam Larysę. Sympatyczna sunia. Szuka domu. Może ktoś pomoże.Ja nie mam niestety warunków. :cowsleep:

O tak sympatyczna i żywiołowa , głową mi z miłości rozbiła usta :twisted:

Szalona :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 18, 2012 23:14 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 19, 2012 23:02 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Lara z Tygryskiem zdjęcie było tak ciemne, że widać było tylko jasną doopkę Laryski :wink: Jedynie co się dało zrobić to prześwietlić je, dlatego jakość jak widać.
No ale nie o jakość tu chodzi, ale o to co przedstawia, Czyli wielką miłość między psem i kotem :wink:

Obrazek

Co ważne, widać też iż Laryska niema już problemu z miskami :ok: Pamiętacie jak bała się misek i jadła tylko z ręki lub z podłogi?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto cze 19, 2012 23:13 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

phantasmagori pisze:Lara z Tygryskiem zdjęcie było tak ciemne, że widać było tylko jasną doopkę Laryski :wink: Jedynie co się dało zrobić to prześwietlić je, dlatego jakość jak widać.
No ale nie o jakość tu chodzi, ale o to co przedstawia, Czyli wielką miłość między psem i kotem :wink:

Obrazek

Co ważne, widać też iż Laryska niema już problemu z miskami :ok: Pamiętacie jak bała się misek i jadła tylko z ręki lub z podłogi?

Dzięki za opracowanie tego zdjęcia a nie było to łatwe :wink:

No a Laryska nie tylko że już nie boi się miski to razem je z Tygrysem :lol: Tygrys jest tak w niej zakochany że az miauczy jak wychodzimy a spacer a jak wracam y to biegnie nas głośno przywitać :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 20, 2012 7:40 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Laryska robi wielkie postępy :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 20, 2012 19:51 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

bulba pisze:Laryska robi wielkie postępy :D

O tak :lol:
No i Laryska zakochała się do szaleństwa w Rudolfie który w nocy zgubił obroże z feromonami , fakt bardzo sie zaczął po jej założeniu drapać i to pewnie dlatego a nie mam drabiny bo w nocy siedział na meblach i nie mam jak tam zajrzeć :roll:
No i też miała dziś spacer z wolontariuszkami które uratowały i przyniosły do mnie Leonka :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 20, 2012 22:49 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Szkoda, że zakochała się bez wzajemności :wink: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt cze 22, 2012 18:02 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

ale nie dosc, ze je z miski to w dodatku z bialej miski i zdaje sie, ze plastikowej, a takich sie panicznie bala, to bardzo duzy postep :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 22, 2012 18:05 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

phantasmagori zacytowałam to co napisałaś przy zdjęciu z Tygryskiem na FB zamieszczając tez zdjęcie i dodałam resztę zdjęć do albumu
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt cze 22, 2012 20:11 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Kociara82 pisze:ale nie dosc, ze je z miski to w dodatku z bialej miski i zdaje sie, ze plastikowej, a takich sie panicznie bala, to bardzo duzy postep :ok: :ok:

Moja praca nad Laryska przynosi efekt :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 22, 2012 20:27 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Iljova pisze:phantasmagori zacytowałam to co napisałaś przy zdjęciu z Tygryskiem na FB zamieszczając tez zdjęcie i dodałam resztę zdjęć do albumu

Bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 22, 2012 20:28 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Dziś był u mnie starszy pan z psem dla którego szuka domu , wielki dramat pana i jego psa, bo pan jest bezdomny i sam nie ma gdzie sie podziać a z psem to już wcale :cry: , na razie go przemyca tam gdzie pracuje ale jak szef się dowie to po nim :cry: , nie ma dobrego wyjścia oprócz szukanie domu a to jest sunia prawie 2 letnia , podobna do Lary , nie jest wysterylizowana a szczepiona była w zeszłym roku . Pan płakał jak to mówił , płakał bo nie chce jej do schroniska oddać, nie chce jej sie pozbyć byle jak , on tak bardzo pragnie dla nie domu ale teraz jest wysyp szczeniąt i wakacje , nie wiem czy uda sie pomóc temu psu, czy jego os jest już przesądzony :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 22, 2012 21:25 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 29, 2012 13:03 Re: Lara mix ogara zaszczepiona, czeka na steryl i DS TYCHY

Laryska jest coraz grzeczniejsza na spacerach , i jest często wyprowadzana przez wolontariuszki które z nią biegają :lol: . No ale jeszcze ma świra na punkcie Rudolfa ale pracuje nad tym aby ją mniej interesował :twisted: Za niedługo bedzie sterylizowana ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]