gosia67 pisze:Witam, byłam u Justynki w ubiegłym tygodniu i widziałam Larysę. Sympatyczna sunia. Szuka domu. Może ktoś pomoże.Ja nie mam niestety warunków.
O tak sympatyczna i żywiołowa , głową mi z miłości rozbiła usta

Moderator: Moderatorzy
gosia67 pisze:Witam, byłam u Justynki w ubiegłym tygodniu i widziałam Larysę. Sympatyczna sunia. Szuka domu. Może ktoś pomoże.Ja nie mam niestety warunków.
Justa&Zwierzaki pisze:gosia67 pisze:Witam, byłam u Justynki w ubiegłym tygodniu i widziałam Larysę. Sympatyczna sunia. Szuka domu. Może ktoś pomoże.Ja nie mam niestety warunków.
O tak sympatyczna i żywiołowa , głową mi z miłości rozbiła usta
phantasmagori pisze:Lara z Tygryskiem zdjęcie było tak ciemne, że widać było tylko jasną doopkę LaryskiJedynie co się dało zrobić to prześwietlić je, dlatego jakość jak widać.
No ale nie o jakość tu chodzi, ale o to co przedstawia, Czyli wielką miłość między psem i kotem![]()
Co ważne, widać też iż Laryska niema już problemu z miskamiPamiętacie jak bała się misek i jadła tylko z ręki lub z podłogi?
bulba pisze:Laryska robi wielkie postępy
Kociara82 pisze:ale nie dosc, ze je z miski to w dodatku z bialej miski i zdaje sie, ze plastikowej, a takich sie panicznie bala, to bardzo duzy postep![]()
Iljova pisze:phantasmagori zacytowałam to co napisałaś przy zdjęciu z Tygryskiem na FB zamieszczając tez zdjęcie i dodałam resztę zdjęć do albumu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości