TARA znów w konkursie KRAKVETU! GŁOSUJEMY!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 14, 2013 21:42 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

LimLim pisze:Co do klatki to może trzeba założyć na Kotach osobny watek z zapytaniem o opinię osób łapiących.

Skontaktujcie sie z ewa_mrau, gdzieś na pw wymieniałyśmy info, potem mnie natłok obowiązków i zdarzeń zalał,w tym choroba koteńki. Wrokotki nie kupiły tamtej klatki tylko od kogos odkupily, natomiast ewa_mrau mówiła,że ma jakieś kontakty na dobre klatki.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lis 15, 2013 6:49 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Czy ktos jeszcze moze pomoc?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 15, 2013 7:32 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Podrzucę :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lis 15, 2013 9:45 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Maupa pisze:Zosiku - ślijmy na razie to, co mamy; Tara niech wie, że dostanie od nas kasę na półtora dnia karmienia koni (no, dzień i troszkę), a my będziemy szukać łapki i rzeczy dla kotów. nie zostawiajmy ich z obietnicami i koniecznością czekania :ok:

Ja już od dwóch tygodni chcę wpłacać, a tu ciągle coś spływa...
Nie żebym marudziła! Bardzo się cieszę! :D
Jeszcze mam deklarację, że po 15 będzie przynajmniej jedna wpłata i muszę się zobaczyć z rodziną mą co by dorzucili grosika (dzisiaj przyjeżdżają).

I oficjalnie już ogłaszam, że jest to koniec zbiórki na sianko! (przynajmniej na ten moment :))
Kto chce i może wesprzeć Tarę - oto i jest sposobność, bo od teraz zbieramy na klatkę-łapkę i zbieramy również karmę dla Tarowych kotów. :D

Thorkatt dajcie znać co z ewa_mrau uradzicie.
Jakby cuś to rzeczywiście założymy może jakiś wątek, jako i LimLim radzi. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt lis 15, 2013 14:54 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

A może ktoś chce mieć piękny kalendarz na 2014 rok?

http://allegro.pl/kalendarz-fundacja-ta ... 51420.html

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt lis 15, 2013 14:58 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

floxanna pisze:A może ktoś chce mieć piękny kalendarz na 2014 rok?

http://allegro.pl/kalendarz-fundacja-ta ... 51420.html

Właśnie! Kalendarz jest przepiękny.
Kupię w prezencie pod choinkę dla samej siebie :mrgreen:
Ale to w przyszłym miesiącu, bo w tym już muszę się z groszem liczyć.
A on ze mną :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon lis 18, 2013 11:29 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:Ale to w przyszłym miesiącu, bo w tym już muszę się z groszem liczyć.

Dobre :ok:

Czy zrobiłaś już przelew dla Tary, czy zbieramy dalej?

Erin

Post » Pon lis 18, 2013 11:44 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Erin pisze:
Zosik pisze:Ale to w przyszłym miesiącu, bo w tym już muszę się z groszem liczyć.

Dobre :ok:

Czy zrobiłaś już przelew dla Tary, czy zbieramy dalej?

Na sianko na ten moment zbiórkę zamykamy, bo czas ucieka, zima idzie, a Tara nie może zostać bez obiecanej przez nas pomocy (co nie oznacza, że nie zrobimy znowu jakiegoś zrywu na siano :))
jaana jest jeszcze ostatnią, która załapała się na zbiórkę, więc jak tylko dostanę od niej przelew, to wpłacam do Tary całość.
No i od razu oczywista wkleję potwierdzenie przelewu :)

Teraz już priorytetem jest klatka-łapka, żeby Scarlett mogła ruszyć ze sterylkami kotek.
I karma dla kotów.
Wczoraj ciotunia przywiozła mi dwa kartony saszetek felixa. Mamy zalążek :) Kto może się podzielić karmą? suchą, morką - wszystko jedno.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon lis 18, 2013 11:51 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

A można podesłać kilka złotych?

Erin

Post » Pon lis 18, 2013 12:29 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Erin pisze:A można podesłać kilka złotych?

Na jedzonko?
Pewnie, że można. Jak będę swoim zamawiać z zooplusa, to mogę kupić coś przy okazji jednego zamówienia dla Tary.
Jak ktoś chce podesłać kilka złotówek na karmę dla kotków, to niech coś wybierze z zooplusa i wskaże konkretnie co zamówić.
Hurtem będzie wygodniej i taniej, a potem mogę zrobić jedną paczkę dla Tary razem z tym, co już mam w domu.
Ostatnio była fajna promocja na suchą Smillę. 3 x 4kg kupiłam za 91zł i jedną paczkę zaniosłam na zbiórkę dla częstochowskiego schroniska. Ale się młody cieszył, jak niósł taką pakę do przedszkola! :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon lis 18, 2013 13:48 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Mnie w sumie obojętne, może być Smila :)
Podeślę w przyszłym tygodniu, OK?

Erin

Post » Pon lis 18, 2013 13:51 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Erin pisze:Mnie w sumie obojętne, może być Smila :)

Jasne :D
Kochana jesteś :piwa:

Kto jeszcze może przekazać jakąś karmę dla Tarowych kotów - proszę się ozwać :)
Albo może wpłacić grosz ze wskazaniem produktu, który mam za jego pieniądze zamówić w zooplusie. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon lis 18, 2013 13:52 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:
Erin pisze:Mnie w sumie obojętne, może być Smila :)

Jasne :D
Kochana jesteś :piwa:

Kto jeszcze może przekazać jakąś karmę dla Tarowych kotów - proszę się ozwać :)
Albo może wpłacić grosz ze wskazaniem produktu, który mam za jego pieniądze zamówić w zooplusie. :D

:oops: :oops: :oops:

Erin

Post » Pon lis 18, 2013 17:16 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Thorkatt pisze:[...]Skontaktujcie sie z ewa_mrau, gdzieś na pw wymieniałyśmy info, potem mnie natłok obowiązków i zdarzeń zalał,w tym choroba koteńki. Wrokotki nie kupiły tamtej klatki tylko od kogos odkupily, natomiast ewa_mrau mówiła,że ma jakieś kontakty na dobre klatki.

ano mam i podaję:
http://pzgelkom.pl/index_r.php?elk=oferta&kateg=11
Magda Sadkowska
Przedstawiciel Handlowy
tel. kom. 722 120 701
e-mail: magdas@elkomtrade.eu

--------------------------
sprawdzone!
pracują w FFA-Łódź od dawna
sama sobie takową kupiłam na własność
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon lis 18, 2013 17:46 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

W takich klatkach trzeba obić boki np. sklejką, bo kot sobie łapą potrafi wygrzebać przynętę ;)
Ja akurat używam mniej więcej takiej http://allegro.pl/pulapka-zywolapka-naj ... 42906.html i ta mi się sprawdza. Natomiast ten typ http://allegro.pl/pulapka-zywolapka-na- ... 42804.html to jakaś porażka, jest tak czuły, że nawet delikatne kroki powodują zatrzaskiwanie się.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]