"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Chciałbym móc zaofiarować Ci dom ale widzisz .... adoptowanie zwierzaka byłoby trochę nieodpowiedzialne z mojej strony bo nie wiem jak długo będę mieszkał tu gdzie mieszkam teraz. Mam na mysli nie tylko mieszkanie ale w ogóle ... miasto, kraj ....
Niewiele więcej mogę dla Ciebie Guciu zrobić więc tylko trzymam kciuki za znalezienie domku. Ale jak będzie trzeba to jeszcze dam proboszczowi na mszę, wróżce na tajemne obrzędy i nawet bioenergoterapeucie na ... na to co tam zwykle oni robią jeśli tylko pomoże to znaleźć dla Ciebie nowego Pana lub nową Panią. Takiego - lub taką - już na zawsze.
Zresztą .... żadne czary nie będą potrzebne jak łypniesz do kogoś tymi swoimi łoczyskami, Guciu Powodzenia
W tę sobotę jadę do Gucia i zabieram go na długi spacer. Nie widziałam go już od 3 tygodni, bo miałam zawrót głowy z moimi kocimi tymczasami. Na szczęście dzisiaj ostatni tymczas - Agatka jedzie do nowego domu .