Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM DOMU

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 23:34 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

vip pisze:Caragh, witaj, cioteczko :D .

I wreszcie ostatnie zdjęcie...
Zrobiłam je właściwie fuksem, na początku nawet dokładnie nie widziała zawartości, dopiero, kiedy przerzuciłam na kompa i przyjrzałam się. Pomyślałam wtedy " Matko kochana, mam dla kogo żyć! "
Dla ócz niewprawnych podpisałam, kto jest gdzie.
A zdjęcie zatytułowałam

VIPKOWO :D .

Obrazek

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 21, 2012 23:35 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

vip pisze:No ja mam nadzieję, że dam rade przystosować Ringo do naszej rodzinki w miarę szybko :ok: .
Jednocześnie swoim zwyczajem nie chcę robić nic na siłę, uważam, że trzeba iść do przodu, ale w takim tempie, w jakim nie my, ale zwierzak sobie życzy. To dopiero dwa dni, Ringo jeszcze jest niepewny, może tylko jakas nadzieja nieśmiała w nim kiełkuje...
Pomalutku dojdziemy do wszystkiego, czasu mamy dużo :ok: .
Ach, no i jeszcze jedna sprawa...chłopak, jak już wejdzie do domu, to wołami nie można go stamtąd wyciągnąć :mrgreen:.
No i oczywiście robi za mój cień :mrgreen: .
Nawet w sraczyku dzielnie mi towarzyszy, siedząc obok muszli klozetowej :mrgreen: :mrgreen: .

Iwonko, jaki śliczny piesio :1luvu: .

Bożenko, ja o tym psie nie wiem kompletnie nic....
Nie był czyjś, nikt nie powie mi niczego o jego charakterze.
Nie zaryzykuje wypuszczenia od razu nieznanego zupełnie psa w tłum kotów i do Michasi.
On jest dużym psem, uzębienie ma imponujące, moje kociszcza wciągnąłby nosem :? .

Renia, a widzisz, nawet bez opłat nikt nie chce przyjeżdżać :( ....

gosiaa

Post » Śro sie 22, 2012 12:57 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Wzruszająca historia:)
Doczytałam całość.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sie 22, 2012 14:02 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Wzruszająca historia i wspaniała akcja :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sie 25, 2012 20:32 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

vip pisze:[..]

Dziś Ringo biegał sobie bez kagańca.
Normalnie oszalał! :ryk:
Pędził przez ogród z wywieszonym jęzorem, szczęśliwym pysiem, ogon o mało mu się nie urwał od merdania :D .
Nie wiedział, co ma robić ze szczęścia.
Długo bawiliśmy sie piłeczką...jak on umie sie bawić!
Ganial za tą piłeczką jak głupi, nosem trącał, łapkami popychał...
Zabawa była przednia, dawno się tak nie uśmiałam :ok: .
Dziś bawil sie jak naprawdę młody, beztroski, szczęśliwy pies...aż mi oczy zwilgotniały...
Szkoda, że nie mam kamery, bo dopiero byście zobaczyły! :ok: .

[..]

gosiaa

Post » Pon sie 27, 2012 18:47 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Przeczytałam wszystko...niesamowita historia!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto sie 28, 2012 7:23 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Ja również z wilgotnymi oczami doczytałam szczęśliwe zakończenie historii Ringo, który miał wielkie szczęście trafić na dwie absolutnie wyjątkowe Gosie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gosiaa :1luvu: , nigdy nie rzucasz słow na wiatr, znalzłaś piesowi wymarzony dom, mimo że graniczyło to z cudem :D :D :D Tak bardzo, ogromnie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia :1luvu: z Vipkowa zdaje się być Dużą z sielankowego snu :D :D :D
Ringo, miałeś przeogromne szczęście i teraz Ty dajesz szczęście swojej kochanej Dużej - cuda się zdarzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 06, 2012 21:01 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Przeklejam z wątku vip:

vip pisze:Chłopak ma sie świetnie, kagańca już dawno nie nosi, bryka...odrobaczyliśmy i nawet apetyt odzyskał :ok: .
Ja się nawet zastanawiałam, czemu on jada tak niewiele, jest dużo większy od Michaliny, a porcyjki takie sobie.
A tu go robale chyba dusiły, bo teraz wszystko pięknie zmiata :ok: .
Bywają jeszcze zgrzyty miedzy nim a Michasią, ale bezkrwawe i dotyczące głównie michy :mrgreen: .
Generalnie we dwójkę rujnują podwórko :ryk: .
Śmiesznie to wygląda, jak sie ganiają...Ringo jest większy, ale Michalina stosuje takie zwody i uniki, że zanim on wychamuje tymi wielkimi łapami i skręci, to po Michasi już śladu nie ma :ryk: .

gosiaa

Post » Czw wrz 06, 2012 21:24 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

w końcu doczytałam, uff :D jest super i będzie jeszcze lepiej.

Gośki obie - jesteście wielkie jak fortepiany :1luvu:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 06, 2012 21:30 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Georg-inia pisze:w końcu doczytałam, uff :D jest super i będzie jeszcze lepiej.

Gośki obie - jesteście wielkie jak fortepiany :1luvu:

Ja to raczej flet przypominam :ryk: .

Ringo to naprawdę świetny pies, i bardzo Wam za niego dziękuję :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 07, 2012 6:38 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Gosiaa, jeśli będziesz jeszcze kiedyś widziała Ringusia, wygłaszcz go ode mnie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 10, 2012 18:45 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Byłam w weekend na chwilę na wsi.
Jaka to radość przejść przy znajomej bramie i nie musieć ze łzami w oczach oglądać leżącego tam Ringo, ze świadomością że Ringo już bezpieczny, że ma dach nad głową i pełną miskę :)

Pani Jagoda zobaczyła mnie na łące i przybiegła z szarlotką, szkoda że nie mam jak się z Wami podzielić :)

gosiaa

Post » Wto wrz 11, 2012 10:17 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Serce rośnie, Gosiu :D Cieszę się wraz z Wami, a szarlotki zazdraszczam :wink: :D
Jak ja kocham hepiendy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 11, 2012 10:45 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

gosiaa pisze:Byłam w weekend na chwilę na wsi.
Jaka to radość przejść przy znajomej bramie i nie musieć ze łzami w oczach oglądać leżącego tam Ringo, ze świadomością że Ringo już bezpieczny, że ma dach nad głową i pełną miskę :)

Pani Jagoda zobaczyła mnie na łące i przybiegła z szarlotką, szkoda że nie mam jak się z Wami podzielić :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 19, 2012 22:27 Re: Ringo - czy ktoś mnie jeszcze pokocha... JUŻ WE WŁASNYM

Przeklejam nowe fotki:

vip pisze:
Gosiu, specjalnie dla Ciebie foteczki z dzisiejszego spacerku :D .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

gosiaa

[poprzednia][następna]