Tak czy owak dwa szczurki szukają domków. Już dałam ogłoszenia na kilka forów

dorcia44 pisze:Szczerze ci powiem że sama z ogromną przyjemnośćią wziełabym szczurkową ,co prawda marzyła mi sie panna rex ,ale ta też cudna ,zwyczajnie sie boje że koty nie zwyczajne ,będa chciały zapolować na malunią![]()
i chciałabym i boje się.

Ayane pisze:dorcia44 pisze:Szczerze ci powiem że sama z ogromną przyjemnośćią wziełabym szczurkową ,co prawda marzyła mi sie panna rex ,ale ta też cudna ,zwyczajnie sie boje że koty nie zwyczajne ,będa chciały zapolować na malunią![]()
i chciałabym i boje się.
Mam tak samo, rozum walczy z sercem a poza tym mam daleko.
Pleiades, może wiesz czy jest jakaś hodowla szczurków w pobliżu Katowic albo Krakowa?

dorcia44 pisze:ja myśle że tam gdzie zwierzęta są przyzwyczajone od zawsze to nie ma problemu ,kurcze klatke mam ,trzypiętrowa,z wygodamitylko zamieszkać ,ale no ....ale cały czas bije sie z myślami.
dorcia44 pisze:ja myśle że tam gdzie zwierzęta są przyzwyczajone od zawsze to nie ma problemu ,kurcze klatke mam ,trzypiętrowa,z wygodamitylko zamieszkać ,ale no ....ale cały czas bije sie z myślami.

Agata_2 pisze:Ja od samego początku śledzę wątek![]()
Zostawiacie sobie któregos ze szczórków
W jakiej cenie sprzedajecie![]()

Ayane pisze:Agata_2 pisze:Ja od samego początku śledzę wątek![]()
Zostawiacie sobie któregos ze szczórków
W jakiej cenie sprzedajecie![]()
znalazłam stronkę hodowli Pleiades: http://alcedo.topworld.org
tam masz wszystko
ostatnio mam chyba jakąś manię na punkcie tych gryzonii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości