Jeż to SKARBonka - ratujmy maluchy

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 19, 2014 17:08 Re: Jeż to SKARBonka

Przelew ode mnie poszedł dzisiaj!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 19, 2014 18:40 Re: Jeż to SKARBonka

alessandra pisze:No nie wiem, czy ten kolega taki zadowolony z przebudzenia, bo jakos tak...bykiem patrzy :roll: :lol:
Nemi , masz pogląd ile mamy mniej więcej w skarpecie marcowej?

Mam - nie jest dobrze ! Około południa, przed wpłatą Villemo było 50 zł. Aktualny link do skarpetki : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... _api#gid=0

Ośrodek zwleka z przesłaniem zdjęć do wydarzenia... a ja nie mam fotek różnych dzikich zwierząt. Dziś do wpłat zapraszał wiewiórek :P https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Pierwszy obudzony, może i był nie w sosie :P Ale za to Matka chyba wstała prawą nogą i w dobrym humorze :

https://www.facebook.com/Jezurkowo/phot ... =1&theater
https://www.facebook.com/Jezurkowo/phot ... =1&theater
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw mar 27, 2014 0:32 Re: Jeż to SKARBonka

Nie jest dobrze - jakby ktoś tą skarpetkę zaczarował. Mamy 90 zł :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw mar 27, 2014 11:13 Re: Jeż to SKARBonka

widzę ,że tu nam też posty wywiało, a z kasa też nienajlepiej :(

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 27, 2014 12:34 Re: Jeż to SKARBonka

Ojjjjjj... a taki mamy fajny cel w tym miesiącu i co??
Udostępniam na FB....
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 28, 2014 10:05 Re: Jeż to SKARBonka

I zwierzaki takie fajne ... stan 90 zł nadal. Jakby ktoś urok rzucił :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto kwi 01, 2014 15:27 Re: Jeż to SKARBonka

Nic wiecej w marcu nie wpłynęło?

alessandra

Post » Wto kwi 01, 2014 22:49 Re: Jeż to SKARBonka

O matusiu ... rzeczywiście całkiem zaniedbałam się w aktualizowaniu wątku ! Ale w dostępnych chwilach aktualizowałam wydarzenie na FB. Ośrodek nie przysłał zdjęć, dostępnych na ich stronie było mało ... wiec zanim coś napisałam, musiałam przekopać swoje archiwa. A mam w nich, niestety, zdjęcia raczej swoich kotów i psów :| Zdjęcia jeży już prawie wszystkie wykorzystałam :|

Zdam więc relację w skrócie - otóż do 30 marca w stan skarpetki zwiększył się do 110 zł. Pomyślałam sobie, że chyba niezależne od ceny zrobimy zakupy w szopie-filantropie, bo przy okazji i koty dostaną okruszek :P i przeglądałam ofertę, głowiąc się co też kupić, żeby było najlepiej. 31 w południe zajrzałam, raczej pro-forma i nie spodziewając się wiele... Paczam i oczom nie wierzę :P 230 zł :P W jedną noc skarpetka się podwoiła :P Pewnie nie jest to wiele, jak na potrzeby zwierzaków... ale już lepiej niż 90 zł :P Jak najszybciej zrobimy zakupy i wyślemy, żeby brzuszki się cieszyły :P

Wydarzenie, niestety miało też swoje skutki uboczne. Niektórzy poczuli się obrażeni, a ja zostałam oskarżona o defraudację ... życie jest cienżkie ....

I jeszcze 1 kwietnia wpłynęło 10 zł. Ale musimy być konsekwentni - liczy się data wpływu.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Śro kwi 02, 2014 5:00 Re: Jeż to SKARBonka

Obrażeni? Brak słów. ..
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro kwi 02, 2014 17:00 Re: Jeż to SKARBonka

Nemi pisze:O matusiu ... rzeczywiście całkiem zaniedbałam się w aktualizowaniu wątku ! Ale w dostępnych chwilach aktualizowałam wydarzenie na FB. Ośrodek nie przysłał zdjęć, dostępnych na ich stronie było mało ... wiec zanim coś napisałam, musiałam przekopać swoje archiwa. A mam w nich, niestety, zdjęcia raczej swoich kotów i psów :| Zdjęcia jeży już prawie wszystkie wykorzystałam :|

Zdam więc relację w skrócie - otóż do 30 marca w stan skarpetki zwiększył się do 110 zł. Pomyślałam sobie, że chyba niezależne od ceny zrobimy zakupy w szopie-filantropie, bo przy okazji i koty dostaną okruszek :P i przeglądałam ofertę, głowiąc się co też kupić, żeby było najlepiej. 31 w południe zajrzałam, raczej pro-forma i nie spodziewając się wiele... Paczam i oczom nie wierzę :P 230 zł :P W jedną noc skarpetka się podwoiła :P Pewnie nie jest to wiele, jak na potrzeby zwierzaków... ale już lepiej niż 90 zł :P Jak najszybciej zrobimy zakupy i wyślemy, żeby brzuszki się cieszyły :P

Wydarzenie, niestety miało też swoje skutki uboczne. Niektórzy poczuli się obrażeni, a ja zostałam oskarżona o defraudację ... życie jest cienżkie ....

I jeszcze 1 kwietnia wpłynęło 10 zł. Ale musimy być konsekwentni - liczy się data wpływu.

8O w jakim sensie i zakresie , przepraszam? ...
Sie robi intresujaco skndalicznie 8) - hmm to tez można wykorzystac jako reklamę -pomyślimy :wink: :ok:

alessandra

Post » Pt kwi 04, 2014 13:52 Re: Jeż to SKARBonka

Reklamy nigdy dość :P

Wczoraj były zakupy, a dziś przyszła wiadomość, że przesyłka odprawiła się do zwierzaków z Wielgowa. Mam nadzieję, że szybko dotrze. Kupić musieliśmy w Zooplusie, bo w Szopie Filantropie nie było takiej karmy, jakiej używają w ośrodku.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... _api#gid=0

Fakturę wkleję, jak dostanę. Zupełnie nie pamiętam, jak to było ostatnim razem... Czy to możliwe, żeby przyszła pocztą ?
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pt kwi 04, 2014 14:12 Re: Jeż to SKARBonka

Nemi pisze:Reklamy nigdy dość :P

Wczoraj były zakupy, a dziś przyszła wiadomość, że przesyłka odprawiła się do zwierzaków z Wielgowa. Mam nadzieję, że szybko dotrze. Kupić musieliśmy w Zooplusie, bo w Szopie Filantropie nie było takiej karmy, jakiej używają w ośrodku.

Fakturę wkleję, jak dostanę. Zupełnie nie pamiętam, jak to było ostatnim razem... Czy to możliwe, żeby przyszła pocztą ?

Małgoś, oryginał idzie razem z paczką, Ty natomiats mozesz wydrukować wchodząć na :moje konto" oraz historie zamówień :ok:

alessandra

Post » Wto kwi 08, 2014 9:05 Re: Jeż to SKARBonka

Karma wczoraj dotarła do Wielgowa

Pan Michał bardzo, bardzo się ucieszył. Trudno szło to wydarzenie, brakowało zdjęć i było załamująco :| Ale naprawdę było warto ! Łasicowate ogarnięte, a Pan Michał spokojnie mógł popędzić po osikę dla bobrów. Okazuje się, że też wpadają w kłopoty i jest ich w ośrodku 3 :P

:1luvu: Przeogromnie dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto kwi 08, 2014 9:52 Re: Jeż to SKARBonka

Bardzo się cieszę!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto kwi 08, 2014 12:40 Re: Jeż to SKARBonka

Nemi pisze:Karma wczoraj dotarła do Wielgowa

Pan Michał bardzo, bardzo się ucieszył. Trudno szło to wydarzenie, brakowało zdjęć i było załamująco :| Ale naprawdę było warto ! Łasicowate ogarnięte, a Pan Michał spokojnie mógł popędzić po osikę dla bobrów. Okazuje się, że też wpadają w kłopoty i jest ich w ośrodku 3 :P

:1luvu: Przeogromnie dziękujemy :1luvu:

Bobry są cudowne :D
Może dobrze, jakby Pan Michał przesyłał w wolnych chwilach jakieś zdjęcia swoich podopiecznych, to na przyszłosć sie przydadzą :wink:

A jak w kwietniu- macie jakieś pomysły co do beneficjenta?

alessandra

[poprzednia][następna]