Moderator: Moderatorzy
Ederlezi pisze:ninakiler pisze:Hej zwierzyncuMilej niedzieli zyczymy...
A jak tam z tym biznesem? Ja mogę zająć się dystrybucją, skoro joszko wziela sie za obsluge klienta![]()
![]()
no i mamy zamysł biznesowyna etykietach trzeba napisać 'produkt kolekcjonerski', co nas nie posądzą
Karolek(ona) pisze:Ania zabijesz mnie - nie chcacy skasowalam twoj baner, nie to co trzeba usunelam
zaraz ci dam linka od nowa
Ederlezi pisze:dzień dobry, miłe Ciocienie było nas wczoraj, bo w schronie nas poprzeciągali niemiłosiernie
z ufajtoloną facjatą na wykład do psychiatry żem cisła! a binokle całe błotem obszprycowane!!
![]()
Hektor od rana lata jak na sraczkę![]()
ale łóżka to nie nauczy się ścielić...
a kocica też jakieś jazdy mazaczepia, miauczy, dom wariatów!
na szczęście Phobe dziś spokojna![]()
udzieliło im sie od Dużejjoszko89 pisze:Ederlezi pisze:dzień dobry, miłe Ciocienie było nas wczoraj, bo w schronie nas poprzeciągali niemiłosiernie
z ufajtoloną facjatą na wykład do psychiatry żem cisła! a binokle całe błotem obszprycowane!!
![]()
uahahha zdjęcie FeliFibula wiadomo pokazała się z jak najlepszej strony
Hektor zawsze jakiś zdziwiony czy co
![]()
Karolek(ona) pisze:udzieliło im sie od Dużejjoszko89 pisze:Ederlezi pisze:dzień dobry, miłe Ciocienie było nas wczoraj, bo w schronie nas poprzeciągali niemiłosiernie
![]()
uahahha zdjęcie FeliFibula wiadomo pokazała się z jak najlepszej strony
Hektor zawsze jakiś zdziwiony czy co
![]()
też lata jak poparzona i żry byle co i potem jak nie urok to sr....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości