Bo jak nie, to pisze teraz.
Uwielbiam przygody Jezyny

Moderator: Moderatorzy
Agusia pisze:Parapetówa ? JasneNa przekąskę były mączniki
![]()
Jeżyna polubił biały ser. To znaczy tak nam się wydaje, bo rozciapciał go po misce, czy - próbował chociaż.
Herbatników nie lubi, muszę spróbować z tym budyniem, lub sernikiem, a nóż mu zasmakują ?
No i te nieszczęsne robale.. Jak je widzę, że one się ruszają i tak wyrywają, no to jak, pytam ja się, mam je podać temu jeżu na pożarcie ??![]()
Wybieram te, które już się wogóle nie ruszają..![]()
A z nowości w apartamencie, to jeżynek dostał tunel z kory(taki kawał kory z drzewa, w kształcie tunelika) Jeszcze nie obsikał, więc wnioskujemy, ze nie wzbudził na razie jego zainteresowania
![]()
Dziękujemy pięknie wszytkim czytającymza słowa uznania
![]()
Postaram się porobić jakieś fotki potworowi. Zobaczycie jaki on wielki...
bubor pisze:Agusia pisze:Parapetówa ? JasneNa przekąskę były mączniki
![]()
Jeżyna polubił biały ser. To znaczy tak nam się wydaje, bo rozciapciał go po misce, czy - próbował chociaż.
Herbatników nie lubi, muszę spróbować z tym budyniem, lub sernikiem, a nóż mu zasmakują ?
No i te nieszczęsne robale.. Jak je widzę, że one się ruszają i tak wyrywają, no to jak, pytam ja się, mam je podać temu jeżu na pożarcie ??![]()
Wybieram te, które już się wogóle nie ruszają..![]()
A z nowości w apartamencie, to jeżynek dostał tunel z kory(taki kawał kory z drzewa, w kształcie tunelika) Jeszcze nie obsikał, więc wnioskujemy, ze nie wzbudził na razie jego zainteresowania
![]()
Dziękujemy pięknie wszytkim czytającymza słowa uznania
![]()
Postaram się porobić jakieś fotki potworowi. Zobaczycie jaki on wielki...
Witaj Agusiu !!!
Myślę że jeśli Jeżyna miałby zjeść te mączniki to chyba właśnie najruchliwsze powinny wzbudzić jego zainteresowanie![]()
Głaski na brzuszek kolczastego no i czekamy na zdjęcia z jego nowego lokum
Agusia pisze:Coraz więcej śpiObniżona temperatura dobrze mu robi.
Agusia pisze:Tylko w nocy rozwala swój apartament ale w piwnicy mu wolno. Przynajmniej hałasu tak nie słyszymy
Agusia pisze:Chyba zapada w sen. Tak, tak. TEN SEN. Zimowy![]()
Siedzi w zrobionym przez siebie tunelu, tzn. pod poszarpanymi gazetami, i folią i śpi... Jedzonko przestało znikać, jeżolek nawet tak bardzo się nie denerwuje gdy sprawdzam czy jest i żyje, tak więc myślę, że to juz ta pora
Agusia pisze:Dowiedziałam się, że na jego dietę może się składać jajko na twardo w skorupce, chrząstki, "brzydkie" mięsko, coś słodkiego od czasu do czasu, jogurcik, budyń... i teraz najfajniejszemączniki.
Agusia pisze:A serniczek dawałaś ? My mu dajemy biały serek i widać, że jednak mu smakuje![]()
Wczoraj jadłam pomidorówkę. Normalną. Na rosołku, z koncentratem i smietanka i kluseczkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości