Moderator: Moderatorzy
xdron pisze:Fundacja Zmieńmy Świat
KRS 0000124918
http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/
Chce zaznaczyć że fundacja wielokrotnie dopowiadala na apele na forum. miau i sfinansowała wiele zabiegów ratujacych życie kotom jak też zabiegi sterylizacji.
FUNDACJA ZMIEŃMY ŚWIAT, posiada status Organizacji Pożytku Publicznego - nadany postanowieniem Sądu Rejonowego dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XII Wydział Gospodarczy KRS (Sygnatura akt: KR.XII NS-REJ.KRS/5363/4/799), z dnia 26.05.2004 roku.
Fundacja została utworzona na terenie Tarnowa w 2002 roku, zarejestrowaną w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XII Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000124918 (Sygnatura akt: KR.XII NS-REJ.KRS/4089/2/467).
Ania z Poznania pisze:A ja napiszę od troszkę innej strony, chociaż, być może, wcale Ameryki nie odkryłam.
Jako, że to ja właśnie jestem osobą sporządzającą PITy-11 dla pracowników, wpadłam na pomysł, żeby (za zgodą dyrekcji zresztą) do każdego doczepić karteczkę z namiarami na konkretną OPP - oczywiście forumową!![]()
Ania z Poznania pisze:A ja napiszę od troszkę innej strony, chociaż, być może, wcale Ameryki nie odkryłam.
Jako, że to ja właśnie jestem osobą sporządzającą PITy-11 dla pracowników, wpadłam na pomysł, żeby (za zgodą dyrekcji zresztą) do każdego doczepić karteczkę z namiarami na konkretną OPP - oczywiście forumową!![]()
Pod naszą bezpośrednią opieką znajduje się ponad 200 kotów, w tym ponad 40 kotów bytujących na terenie Szpitala Bródnowskiego. Każdego dnia tylko ta grupa zwierząt wymaga od nas 14 pusze 400g karmy mokrej, 3 kg karmy suchej i jednego opakowania żwirku higienicznego (miesięcznie: 420 puszek, 90kg karmy suchej, 30 żwirków). Łatwo więc wyobrazić sobie jak ogromne są koszty całkowitej opieki nad naszymi podopiecznymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości