Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 11:27 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

delfinka pisze:oj, będziesz miała pociechę/uciechę :lol:

Oj to na pewno, ciekawe czy reszta mojego stada jest takiego samego zdania :lol:

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Pt paź 28, 2011 12:06 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

będą zachwycone :ok: :ryk:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt paź 28, 2011 12:11 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Lili8522 pisze:

Oj to na pewno, ciekawe czy reszta mojego stada jest takiego samego zdania :lol:

Mały jest przesłodki..podporzadkowuje sie innym,ale jak juz mu "jadą'to sie broni,więc mysle,że będzie dobry...
Szkoda ,że Dżeki nie ma domku :(
Ilonka dzwoniła do mnie wczoraj, juz sie umówiłysmy konkretnie na wtorek.Małego jeszcze "śmierdziela" wykapie wieczorem po spacerze,ale sama się juz nim zajmiesz po przyjeździe :)
Na pewno go pokochacie...tak się cieszy jak się do niego mówi,ze piszczy z radosci...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 12:44 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Lili8522 pisze:

Mały jest przesłodki..podporzadkowuje sie innym,ale jak juz mu "jadą'to sie broni,więc mysle,że będzie dobry...
Szkoda ,że Dżeki nie ma domku :(
Ilonka dzwoniła do mnie wczoraj, juz sie umówiłysmy konkretnie na wtorek.Małego jeszcze "śmierdziela" wykapie wieczorem po spacerze,ale sama się juz nim zajmiesz po przyjeździe :)
Na pewno go pokochacie...tak się cieszy jak się do niego mówi,ze piszczy z radosci...

Dżeki na pewnie też znajdzie domek, baaa odpowiedni domek co najważniejsze!
Zajme się nie zajmę na pewno :1luvu:

Cieszę się że udało się dograć ten transport :)

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Sob paź 29, 2011 11:37 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

kiedy ten psior jedzie?
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Sob paź 29, 2011 12:17 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

delfinka pisze:kiedy ten psior jedzie?

we wtorek,w domu będzie we środę.
jeszcze tego drugiego "szatanka'musze wyeksmitowac,bo nie mam juz siły :roll:
Za duzo tego w domu jak na mnie jedna.21KOTÓW +4 PSY...ZESWITROWAĆ IDZIE.
Dzeki wrócił z podwórka dzisiaj i jakies oko ma zaczerwienione lekko.Nie wiem moze sie o choinke udrapał....
Moja sunia kaukaza jest w depresji..obraziła sie na mnie na amen.Idzie do budy jak mnie widzi od wczoraj...zazdrosna :roll:
nikt nie dzwoni w sprawie Dzekiego,tamten dom z Chorzowa się juz nie odezwał
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 30, 2011 16:39 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Szalony Kot pisze:http://tablica.pl/oferta/przyjme-szczeniaka-IDqSZ3.html
http://tablica.pl/oferta/pszyjme-owczar ... DqXu9.html

Dziekuje MARTYNA.Juz napisałam.Oferta z Siedlec jakas "podejrzana"mi się wydaje,ale sprawdzę...Obawiam sie ,ze pies moze do walk słuzyć,zobaczymy...co napisze Pan.

Czekam na decyzje tu w Siedlcach dziewczyny w sprawie adopcji...Tyle ,ze oni boja sie ,że Dzeki bedzie wielki(nie sadze, raczej sredni0,ale zagwarantowac nie mogę jaki urosnie.Maja sie zastanowić...
Dzisiaj własnie wróciłam do domu.Maz zrobił kilka nowych zdjec "piździochów",potem wysle komus na e-maila niech wstawi tutaj na FB.Teraz się ide połozyc, bo 2 doby nie spałam(dziecko b.chore-jest juz lepiej)Potem zajrzę
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 30, 2011 17:04 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziekuje MARTYNA.Juz napisałam.Oferta z Siedlec jakas "podejrzana"mi się wydaje,ale sprawdzę...Obawiam sie ,ze pies moze do walk słuzyć,zobaczymy...co napisze Pan.

dokładnie to samo przemknęło mi przez głowę, gdy to zobaczyłam, ale doszłam do wniosku, że skoro nie wiem, to nie będę pisać.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Nie paź 30, 2011 19:12 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Szalony Kot pisze:Możesz słać na mojego, wstawię.

wysłałam :)

Gostek mi juz odpisał:
"Pszyjmę owczarka niemieckiego haskiego amstafa zapewnam opiekię i dobre traktowanie proszę o dowuz domnie proszę o kontakt"
8O 8O 8O ja rozumiem ,ze ktos sie spieszy,ale taki "analfabeta"na pewno psem sie nie zajmie jak należy.Widziałam mapę gdzie mieszka -to niedaleko mnie...chyba łańcuchowego szuka...na wieś :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 30, 2011 20:21 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

No są troszkę większe niż je znaleźliśmy i to sporawo :D Przytyły..coraz częściej proszą na dwór...najgorzej w nocy,ale już dużo lepiej

Pisze z tym Panem z sąsiedniej miejscowości.Zapewnia mnie,ze Dżekiemu będzie tam dobrze,że on krzywdy nie zrobi.Poprosiłam o zapoznanie sie z umowa adopcyjną,czy ją akceptuje.Spytałam o domowników,zwierzęta,i czekam...No "dałam mu szansę',gdyz napisał,ze będe mogła ich odwiedzać,a to juz krok do przodu,bo niestety nie kazdy sobie życzy.Zobaczymy...wierze,że sie uda znaleźć Dżekusiowi dobry domek :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 30, 2011 20:36 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Czy na pewno dobrze masz sformułowaną umowę adopcyjną? Bez okienek?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Nie paź 30, 2011 20:50 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

delfinka pisze:Czy na pewno dobrze masz sformułowaną umowę adopcyjną? Bez okienek?

co znaczy "bez okienek? :oops: "
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]