Moderator: Moderatorzy
Nemi pisze:
Dorobella , też słyszałam, że krzyczy na jeże. Chyba generalnie jest dość niestabilny.
Nemi pisze:Witamy serdecznie Fleur ! Morelciu - dziękujemy za życzenia. Antoś ważył dziś 359 gram. Je jak smok i jest bardzo groźnym jeżem. Prawdopodobnie w piątek będziemy mieli spotkanie z dziećmi z przedszkola, więc myślę, że zabierzemy jego i Podlesia.
Nemi pisze:Kota7 - napiszę tak : wszystko może zaszkodzić, jeśli jest stosowane bez zastanowienia i wiedzy. Jeżom tak samo może zaszkodzić Whiskas, jak i reklamowana przez Igliwiaka Bozita i drewnojady.. bo każda monodieta jest szkodliwa. Wiem, że wiecie o czym piszę, więc nie będę się rozwodzićAle, w razie czego chętnie rozwinę odpowiedź
Nemi pisze:Igliwiak natomiast przedstawia to tak, że karminy tylko i wyłącznie whiskasem, nie dając ani okruszyny czegoś innego.
Nemi pisze: Dlatego napisałam o monodiecie, co do której się zgodziłaś, że jest szkodliwa. Analogicznie ja, patrząc na zdjęcia, które Igliwiak prezentuje, mogę napisać, że karmi jeże tylko drewnojadami i przez to szkodzi jeżom, bo w przeliczeniu na suchą masę 41,6 % drewnojada to tłuszcz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości