Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 12:43 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

to jeszcze jeden dowód na to, że ludzi, zanim kot, pies ich adoptuje, trzeba obejrzeć i posłuchać :roll:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro paź 26, 2011 12:57 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Basiu, ten facet to sie wsciekł jak diabli....bo powiedziałam,ze mam w zwyczaju moich adoptusiów odwiedzać...
A on do mnie;nie ma mowy, po co masz tak daleko jechać :ok:
Teraz to sie smieje, ale wcale to nie smieszne.Taki gosc dostanie psa wczesniej czy później... :( Powiedział mi tez ,ze miał psa, ale ktos go utruł....potem zmienił wersje i powiedził,ze poleciał gdzies czegos sie nazarł i tydzień zdychał....Podziekowałam.Ale zapewnił mnie ,ze sie odeawie jak nic lepszego nie znajdzie :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 14:06 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

niestety znajdzie :evil:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Śro paź 26, 2011 14:10 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

jedynie można mieć nadzieję, że nie dożyje,
bo to co tu jest, sprawdza się

Anna61 pisze:Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt;
los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam.
W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt, bo wszystko jest marnością.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro paź 26, 2011 19:55 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Trzymajcie kciuki, bo dom który ze mna pisze wydaje sie bardzo w porzo...Maja dwa psy,nie maja dzieci...oba sa przygarniete-jeden ze schronu ,drugi z azylu...No czekam na namiary z utesknieniem...Byłoby cudnie, jakby pojechały oba za jednym zamachem... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 21:18 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

no to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak na opis, to brzmi obiecująco.
A skąd jest domek?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro paź 26, 2011 21:45 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

delfinka pisze:no to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A skąd jest domek?

z Chorzowa :) yen co od wczoraj z nimi piszę...
Szczeniaki dały mi dzisiaj popalic.We dwa to fioła maja ,ze trudno za nimi nadazyć.Zaliczyły gnojówke u sasiada przy drodze jak z nimi wyszłam(przy polnej drodze)trzeba było kapac skunksy,no i sikanie w domu miałam, bo po kapaniu nijak z nimi wyjsc,zeby sie nie pochorowały.Czarusiowi juz uszka staja...tzn jedno....smieszny jest.Zapalony wyjadacz kocich kup :evil: nawet do krytych sie ładuje,a ze duzy to tylko duspko wystaje :twisted:

No a mój pies Robi to dzisiaj koncertowy dzień miał-ciagle spiewał na komende...Zreszta jk delfinka mnie nawiedzi niedługo to posłucha jak na moja prosbe "pospiewaj Robciu"symfonia leci.Tak sie wczuwa,ze kończy jakby płakał :lol: Wtedy nasza białaczkowa cyklopeczka Kizia przybiega psa ratowac i go pociesza...o tak, człowiek sie nie nudzi.Dobrze chociaz,ze darmowe seanse nma w domu
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 21:53 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

BOZENAZWISNIEWA pisze:
delfinka pisze:no to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A skąd jest domek?

z Chorzowa :) yen co od wczoraj z nimi piszę...
Szczeniaki dały mi dzisiaj popalic.We dwa to fioła maja ,ze trudno za nimi nadazyć.Zaliczyły gnojówke u sasiada przy drodze jak z nimi wyszłam(przy polnej drodze)trzeba było kapac skunksy,no i sikanie w domu miałam, bo po kapaniu nijak z nimi wyjsc,zeby sie nie pochorowały.Czarusiowi juz uszka staja...tzn jedno....smieszny jest.Zapalony wyjadacz kocich kup :evil: nawet do krytych sie ładuje,a ze duzy to tylko duspko wystaje :twisted:

No a mój pies Robi to dzisiaj koncertowy dzień miał-ciagle spiewał na komende...Zreszta jk delfinka mnie nawiedzi niedługo to posłucha jak na moja prosbe "pospiewaj Robciu"symfonia leci.Tak sie wczuwa,ze kończy jakby płakał :lol: Wtedy nasza białaczkowa cyklopeczka Kizia przybiega psa ratowac i go pociesza...o tak, człowiek sie nie nudzi.Dobrze chociaz,ze darmowe seanse nma w domu

ja osobiście kocham takie szczoszki, mam już 2 szczyla na tymczasie i normalnie w domu pełno życia ;)

A jeśli chodzi o wizyte, na bank załatwiłam dziewczyne z chorzowa, której ostatnio robiłam sesje zdjęciową w ramach bazarku, więc ona jest bardzo oblatana w tych sprawach, więc bez problemu wizyte zrobi, tylko namiary :)

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Śro paź 26, 2011 22:19 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Sprostowanie:Czarusiowi nie stoja uszka, tylko Dżekusiowi :!: Czarus jak mały kaukazek wyglada, Dżeli bardziej wilczurowaty...
Poszłam na dłuzej do mojej "babci"Kamci...widac z kazdym dniem jak sie starzeje..Morda juz siwiusieńka..nie chce sie czesać...No ona ma takie futro,ze "grabiami'trzeba by rozczesać....Ma dwa kołtuny,ale nie dała sie dzisiaj ciachnac...Biega po tym sadzie i ciagle w "rzepy"wpada... :lol: Jutro ja dorwe na dłuzej,dzisiaj gnojki kapac musiałam, a synek nie spi długo ,wiec nie wyrobiłam sie ze wszystkim...Jak psiuchy pojada to odpocznę...
Miałam kiedys bernardyna w domu...krótkowłosego..oddałam go do adopcj...kupska robił w domu....wiec człowiek do bomb przyzwyczajony sprzata po szczeniakach "bobki"i dziekuje Bogu,ze "krowy nie latają" :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 22:33 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

No to kciukam za 2 domki :ok: :ok:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Czw paź 27, 2011 9:18 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

podczytuje i również czymam kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Czw paź 27, 2011 15:05 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

hopsnę
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 10:34 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

cisza :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 28, 2011 11:00 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Ja czekam z niecierpliwością na przyjazd już niedługo Czarusia :)

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Pt paź 28, 2011 11:22 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

oj, będziesz miała pociechę/uciechę :lol:
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]