Gdańsk Chełm pasaż handlowy znaleziono młodziutką suczkę!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2009 16:15

Twoje psy, te domowe, z pewnością czują się kotami, skoro krzyczą na Megi. Kocham takie psiulki.

Andrea

Od: Nie cze 18, 2006 17:37

Post » Pt lut 27, 2009 19:44

piękna suńka szuka domeczku :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt lut 27, 2009 22:37

Andrea pisze:Twoje psy, te domowe, z pewnością czują się kotami, skoro krzyczą na Megi. Kocham takie psiulki.

teraz to już Megi rzuca się na moje sunie :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob lut 28, 2009 7:03

A no jasne to normalne chce je wykurzyć :roll: Aga musisz z nią ćwiczyć "posłuszeństwo" nie roztkliwiaj się nad nią przed podaniem jedzenia: siad, zostań, choć ...potem poudawaj, że jesz z jej miski, napluj do środka i daj. Ona myśli, że musi cię bronić, bo nie dajesz sobie rady, a że kocha cię, gdyż jej życie uratowałaś to będzie cię bronić do chwili kiedy się nie zorientuje, że to ty tam rządzisz. Ja wiem, iż to okrutnie brzmi ale tak trzeba... ona odpuści i będzie szczęśliwsza :D
Obrazek

biamila

Post » Sob lut 28, 2009 10:31

Megi bardzo spodobała się TZ Był z nia rano na spacerku i powiedział,że zrobi jej bude jak będzie ciepło i jak dorobimy się ogrodzenia.Wariat jeden :1luvu:
Na spacerze zero agresji pieseczki zgodnie maszerowały z pańciem nawet probowały zabawy w ganianego :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie mar 01, 2009 14:24

Tż twierdzi,że Megi ma coś z teriera i to więcej niz z jamnika.Ma rację.Ona wygląda jak terier i charakter też ma teriera.
Jest fantastyczna :D
Ktos kto da jej dom,będzie miał cudnego przyjaciela :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon mar 02, 2009 11:44

Po wizycie u weta.Okazało sie,że ma chorobe lokomocyjną.Zaśliniła wszystko w aucie,mnie,siebie,fotele.Wetce nie chciała dać sie dotknąć.Założyłyśmy jej kaganiec 8OWarczała jak bojowy pies.
Sunia została zważona i waży 7.700g,dostała tabletę na robale i za 18 dni bedzie szczepiona
Na obu tylnych lapkach po tej samej stronie ma zadawnione ranki lub jakieś otarcia.W jednej łapce połamany paznokieć i wykrzywiony oraz rozprutą poduszeczka ale już prwie zagojoną.Wetka wzięła zeskrobiny do badania,aby wykluczyć grzybicę...
Mała nalała mi wczoraj w pokoju :evil:
Wychodzę z nia to lata,chce sie bawić,wącha,skacze,wszystko oprócz siusiania
Moje sunie pierwsze co robią to siusiu a ta wraca do domu a za chwilę chce znowu wyjść i wtedy dopiero sika.
Charakterna z niej babeczka :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon mar 02, 2009 12:30

Agnieszka Marczak pisze:Po wizycie u weta.Okazało sie,że ma chorobe lokomocyjną.Zaśliniła wszystko w aucie,mnie,siebie,fotele.Wetce nie chciała dać sie dotknąć.Założyłyśmy jej kaganiec 8OWarczała jak bojowy pies.
Sunia została zważona i waży 7.700g,dostała tabletę na robale i za 18 dni bedzie szczepiona
Na obu tylnych lapkach po tej samej stronie ma zadawnione ranki lub jakieś otarcia.W jednej łapce połamany paznokieć i wykrzywiony oraz rozprutą poduszeczka ale już prwie zagojoną.Wetka wzięła zeskrobiny do badania,aby wykluczyć grzybicę...
Mała nalała mi wczoraj w pokoju :evil:
Wychodzę z nia to lata,chce sie bawić,wącha,skacze,wszystko oprócz siusiania
Moje sunie pierwsze co robią to siusiu a ta wraca do domu a za chwilę chce znowu wyjść i wtedy dopiero sika.
Charakterna z niej babeczka :D

No w końcu terier :D
Obrazek

biamila

Post » Śro mar 04, 2009 8:08

Witam. :D I co słychać u ślicznej Megi?

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw mar 05, 2009 21:56

Śliczna Megi jest fantastyczna.Trochę gania koty i trochę leje na dywan.Poza tym jest przemiła i radosna :D
Na dworze wogle sie nie słucha,więc nie mogę jej spuścić ze smyczy chociaż widać,że chciałaby pobiegać.Boje się,że zwieje.
Wita mnie jak wracam do domu,liże po całej twarzy i piszczy z radości.Bijemy się z myślami co z nią zrobić :roll: Fajnie byłoby gdyby mogła zostać,widzę,że moja 7 letnia jamniczka jest zazdrosna ale na dworze cieszy się,że ma Megi bo druga jamniczka jest już tak stara,że nie widzi i nie dosłyszy więc Nuta nie ma z niej pożytku :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt mar 06, 2009 8:25

To może "zdaj się na los". :wink: Tzn. szukaj domku z myślą, że jeśli znajdzie się taki naprawdę dobry to oddasz, a jeśli nie to...Twoja młodsza jamniczka będzie miała koleżankę. :lol:

Głaski dla przesympatycznej panienki. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt mar 13, 2009 11:43

Agnieszko czy Megi ma już nowy domek czy cały czas jest u was ? pytam bo na Dogomani mnie pytają ciągle i muszę coś im napisać ;)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

[poprzednia]