szukam Konia CAMPET ktory znajduje sie w stajni w zakrzowie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 23, 2009 9:40

to wałach :) kurcze nawet nie mam pojecia gdzie to jest .;p dzikuje wam za pomoc i czekam z niecierpliwościa na dalsz einformacje ;) a własciciele dalej ci sami taka miła rodzina ktora go na rajdzie kupiła?

dziekuje:*
szukam Konia CAMPET ktory znajduje sie w stajni w zakrzowie

Campet

Od: Śro sty 21, 2009 0:35

Post » Wto sie 30, 2011 15:32 Re: szukam Konia CAMPET ktory znajduje sie w stajni w zakrzowie

Witam, Campet (jeżeli mówimy o tym samym koniu, a sądzę że tak :D) stoi teraz w Brynicy w stadnina "Agrorelaks" jest to koń prywatny, nie szkółkowy. I z tego co się orientuje ma się dobrze :). Jest teraz na zasłużonej emeryturze. Ja natomiast potrzebuję informacji o jego przeszłość. Pozdrawiam

K1L1U1S1K1A1

Od: Wto sie 30, 2011 15:25

Post » Czw wrz 01, 2011 16:32 Re: szukam Konia CAMPET ktory znajduje sie w stajni w zakrzowie

Mam prośbę do "koniarzy". Wystawiony jest bazarek na koty Stepnicowe (karma i budki na zimę) a w nim takie cudeńko: Specjalna oferta dla koneserów lub kolekcjonerów – kupiona w „Desie” w Świebodzinie (lubuskie) przedwojenna zabawka – drewniana figurka konika, kolorowa, lekko naruszona zębem czasu (ale w dobrym stanie), 15cm x 19cm. Dla osób kolekcjonujących, miłośników koni, sentymentalnych, chcących mieć w domu coś starego z duszą. Kosztował duże pieniądze, ale myślę że najlepiej będzie aby każdy licytował wg uznania.
Mam prośbę może zajrzy tam jakiś koniarz lub podrzuci znajomemu, dla miłośników koni to gradka - podobno konik jest nawet z początku ubiegłego stulecia - może ktoś zechce wziąść udział w licytacji, niekoniecznie nawet z miau. link:
viewtopic.php?f=20&t=132479
Dziękuje Aga
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt sty 18, 2013 18:44 Re: szukam Konia CAMPET ktory znajduje sie w stajni w zakrzo

A ja Campeta ostatnio poznałam !!! Jesli dobrze kojarze Campet z oczkiem bez powieki ? Świetnie się trzyma staruszek, jeśli o niego chodzi !!!
Jeżeli zaopiekujesz się zdychajacym z glodu psem, nie ugryzie cię gdy stanie na nogach.
To jedyna różnica pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem...

Mark Twain

Feith

Od: Czw lut 12, 2009 22:45

[poprzednia]