SZUKAM DOMU DLA SZCZENIACZKóW !!!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 17, 2008 17:20

Do Karolina <<<< nie jestem na tym forum aby przyjmować słowa krytyki >>>Nik@ zrozumiała swój błąd Smile Nie ma co kopać leżącego Wink<<<<. ale wysłuchać porad . Dlatego proszę o wstrzymanie się od tego typu komentarzy :? i góry dziękuje .[/quote]
ODDAM W DOBRE RęCE SZCZENIACZKI PILNE!!!!!

nik@21

Od: Pon wrz 08, 2008 19:22

Post » Czw wrz 18, 2008 0:27

konstruktywna krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;) bo także jej zawdzięczamy zmianę Twojej postawy, ważne, aby pokazać, że można inaczej, a nie wbijać w podłogę. I za takie podejście do krytyki i sposób jej wyrażania (nie tylko w tym wątku) z góry dziękuję.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 18, 2008 12:12

W końcu zebrałam sie aby obejrzeć ten film. Byłam wstrząśnięta i... 8O nieświadoma :( to smutne że wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy . Napewno wyśle ten film swoim znajomym . Jednak przyznaję sie że jest w tym moja wina !!!! :oops:

nik@21

Post » Czw wrz 18, 2008 13:36

"Ptak i klatka są dla siebie stworzeni. Ale człowiek nie chce klatki mniejszej niż cały świat."

nik@21

Post » Czw wrz 18, 2008 17:13

nik@21 pisze:W końcu zebrałam sie aby obejrzeć ten film. Byłam wstrząśnięta i... 8O nieświadoma :( to smutne że wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy . Napewno wyśle ten film swoim znajomym . Jednak przyznaję sie że jest w tym moja wina !!!! :oops:
nie wiń siebie bo jak każdy z nas kiedyś o tym nie wiedziałaś, teraz najważniejsze jest żebyś wysterylizowała swoja suczkę i szczeniaczki.

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Czw wrz 18, 2008 21:01

Paulaaa pisze:
nik@21 pisze:W końcu zebrałam sie aby obejrzeć ten film. Byłam wstrząśnięta i... 8O nieświadoma :( to smutne że wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy . Napewno wyśle ten film swoim znajomym . Jednak przyznaję sie że jest w tym moja wina !!!! :oops:
nie wiń siebie bo jak każdy z nas kiedyś o tym nie wiedziałaś, teraz najważniejsze jest żebyś wysterylizowała swoja suczkę i szczeniaczki.

no i oczywiście, gdybyś w przyszłości miała jeszcze kiedyś suczki, pamiętaj:

suczce/kotce nie jest potrzebny do zdrowia i szczęścia ten "jeden miot" jak to radzą :? niektórzy 'weterynarze'.

lepiej wysterylizować je jeszcze przed pierwszą cieczkę (w wieku od 6-8 miesięcy).
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia]