GDAŃSK - utopić 8-tygodniowe pieski (!) ???

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2008 11:28

Podesłałam numery tel. na pw :-)
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Śro wrz 03, 2008 2:32

Kinga-Kotki pisze:Jak ja dawałam ogłoszenia o Kotkach w obory to dużo osób zgłosiło się właśnie z tej strony:

http://warszawa.gumtree.pl/

Jako osoba regularnie sprawdzająca pod kątem... no, wiadomo jakim ogłoszenia na gumtree informuję, że istnieje również Gumtree Trójmiasto http://trojmiasto.gumtree.pl :)

fajnie by było, gdyby udało Wam się (Kinga, to nie do Ciebie, tylko do osób działających "na miejscu" :) ) załatwić i pilotować kastrację mamy szczeniaczków...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 03, 2008 11:02

XAgaX dziękuję za podesłanie linka.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Śro wrz 03, 2008 14:52

Waldemar pisze:XAgaX dziękuję za podesłanie linka.

nie ma sprawy, wydawało mi się, że ktoś szukający psiaka w Gdańsku raczej nie będzie szukał w Stolicy ;)

i cały czas trzymam kciuki za domy dla małych i za to, aby był to ostatni miot. :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]