dom tymczasowy znaleziony,kolej na domek stały

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2008 18:21 Jola i ja:-)))

OK. Jesteśmy z sunią już w domku! Ponieważ Pani, od której ją zabrałam nie dała jej imienia ja to zrobiłam (z góry przepraszam wszystkie imienniczki, gdyby się miały obrazić), jakoś muszę się do niej zwracać.
Przedstawiam Wam Jolę !!! Jak dla mnie to wypisz wymaluj Jolka i już !!!

Hm...sprawozdanie pierwsze - pojętna, pogodniutka suńka. Do opanowania. Z moją sunią w kontakcie OK. Koty o dziwo też spoko. Zależy mi na dobru małej i zrobię co w mojej mocy by sytuacja zakończyła się happy endem.
Od czegoś jednak trzeba zacząć.
Pytanie, czy sunia w ogóle jest z Łodzi?
Podtrzymuję, że nie wierzę, by ktoś przy zdrowych zmysłach chciał się z nią rozstać więc stawiam na zaginięcie. Jak nic właściciel rozpacza i trzeba tym dwojgu pomóc się odnaleźć. Sunia mogła zginąć przejazdem. Interesują ją autka (nie w sensie ataku ale gonienia, jakby auto z czymś kojarzyła) ale bardzo się za nimi rozgląda. Moim jechała ładnie (troszkę było zwiedzania ale ostatecznie skończyło się na zwinięciu w kłębek
i podziwianiu świata). Na miejscu z moją sunią były dzikie harce ale wszystko zabawowo.

Zwracam się z prośbą do czytających wątek o podpowiedź.
Po pierwsze cz ktoś z Was, których ruszył los suni gdzieś ją ogłaszał? Jeśli tak wstawcie proszę na wątek linki lub napiszcie, jeśli to były lecznice (jakie), gazety, co tam mogło przyjść do głowy.

Po drugie, podpowiedzcie mi proszę, gdzie mogę ją poogłaszać by oko właściciela wychwyciło ogłoszenie.

Na pewno, póki co nie szukam jej rąk zastępczych, bo to nie znicz przechodni, a żywe stworzenie. Na ten moment stawiam na odzew właściciela. Pani, od której wzięłam sunię powiedziała, że wet nie stwierdził chipa. Dla upewnienia się, sprawdzę to jeszcze u mojego doktora.
Swoją drogą serdecznie pozdrawiam Panią, dotychczasową opiekunkę Joli.
Przemiła osoba i widać, że los suni i leżał i nadal leży jej na sercu. Super, że dała suni schronienie...

Dziś już padam, atrakcji max - egzaminy i przybytek - Jola...

majqa36

Od: Nie sty 27, 2008 18:17

[poprzednia]