Bo ludzie wyjeżdżają...Karmi w typie owczarka Łódź ma dom :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 10:16 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

Patmol pisze:
annskr pisze:
Patmol pisze:piękna
może ją wpisać na dogo gdzieś na jakiś wątek z okolic Sosnowca?

Możesz to zrobić? Pliis....

poszukam takiego wątku

ale ona jest podobna do bernardyna?
bo ze zdjęcia to wcale nie jest podobna

myślę, że bardziej chodziło tu (i tak tez odebrałam ten opis) o określenie wielkości. Już chyba bardziej mastifa tybetańskiego przypomina, tylko lwiej grzywy brak ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro mar 07, 2012 15:25 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

Taki dostałam opis, a sama na psach znam się tyle, że jeszcze do niedawna widząc labradora myślałam, że to śliczny kundelek :oops: :oops:

Ale bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw mar 08, 2012 13:11 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

[quote="annskr"]Kolejna porzucona psica - okolce Sosnowca

Samotna Kama - wkleiłam tutaj http://www.dogomania.pl/threads/224185- ... %BCego-psa

ale sosnowieckie wątki znalazłam tylko schroniskowe
nie wiem gdzie ją jeszcze wpisać

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt mar 09, 2012 20:15 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

Andorka, wiadomo coś? Karmi ma jakieś perspektywy? :(
annskr, a Kama?

Georg-inia

Post » Nie mar 11, 2012 21:29 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

Georg-inia pisze:Andorka, wiadomo coś? Karmi ma jakieś perspektywy? :(
annskr, a Kama?

Oli, pilotującej sprawę Karmi nie było tydzień w Łodzi, nie miałam żadnych nowych wieści, dziś się ogarnia ze wszystkim i będe miała bieżące informacje.
O suni myśli jedna pani, którą poznałyśmy w ramach akcji "dla Miśka" w zeszła niedzielę. Dzwoniła już do Oli, ze "myśli" ma już dwa psy, i trzeci by nie przeszkadzał, ale musi przedyskutowac temat z cała rodziną, co uważam za bardzo rozsądne.
A może jesli nie na stałe, to da się namówić panią na DT??? No nie ma co gdybać na razie.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto mar 13, 2012 14:09 Re: Bo ludzie wyjeżdżają... Karmi w typie owczarka Łódź

Kama ma awaryjny tymczas....

"przepada za towarzystwem człowieka - nie opuszcza na krok - wiele lat samotności spowodowało, że nie pozwala na obecność innych psów - dla ludzi - dzieci również - jest łagodna - okazuje przywiązanie i widać ogromne pragnienie bliskości - nie wiemy jak reaguje na koty. Osoba, która pokocha sunię dostanie w zamian ogrom miłości i wierności - Pilnie potrzebny dom stały lub dom tymczasowy"
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon kwi 16, 2012 21:44 Re: Bo ludzie wyjeżdżają...Karmi w typie owczarka Łódź ma do

Z wielką radością zmieniłam tytuł wątku :D :D :D
Wczoraj była u mnie Ola, która pomagała Karmi z dobrą nowiną.
Sunia już w nowym domku :dance:
Trafiła do dziewczyny, której po wielu latach odszedł haski. Karmi ominęło schronisko, ominął dom tymczasowy i mam nadzieję, że nowa własciciekla nigdy jej nie zawiedzie. :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto kwi 17, 2012 7:30 Re: Bo ludzie wyjeżdżają...Karmi w typie owczarka Łódź ma do

super, bardzo się cieszę :dance: :dance2:

Georg-inia

Post » Wto kwi 17, 2012 8:08 Re: Bo ludzie wyjeżdżają...Karmi w typie owczarka Łódź ma do

i ja :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 18, 2012 8:18 Re: Bo ludzie wyjeżdżają...Karmi w typie owczarka Łódź ma do

super :ok:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

[poprzednia]