Na zdjęciach z lipca sa takie trzy. Nie mam pojęcia, czy nadal są w stronie, ale raczej tak. Poza tym widziałam jeszcze co najmniej jednego. W weekend mogę ustalić co i jak i porobic fotki.
Moderator: Moderatorzy
Tajfun pisze:na pierwszym zdjęciu jest Agrafka, ona jest agresywna. Na następnych psy które zostały już zabrane.
tripti pisze:dwóch ostatnich samców już nie ma to fakt, ale być może szukają ds.
Bullowata pręgowana chuda suczka jest w betonach, z brzegu jest bullowaty pies samiec biało-pręgowany Capuccino.
CoolCaty pisze:Zofia&Sasza, jakby Ci się chciało i miałbyś możliwość zrobić fotki i zebrać jakieś podstawowe info, to wrzucimy go do nas na sos-amstaff i porobimy ogłoszenia. Byłabym Ci ogromnie wdzięczna, a może jakiś psiak by się wyadoptował bezpośrednio do DS.
Zofia&Sasza pisze:tripti pisze:dwóch ostatnich samców już nie ma to fakt, ale być może szukają ds.
Bullowata pręgowana chuda suczka jest w betonach, z brzegu jest bullowaty pies samiec biało-pręgowany Capuccino.
A to cuś na kwarantannie?
jopop pisze:brrr.
podziwiam, że Ci nic nie odpadło na tym mrozie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości