Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
a fotki już są Najpierw Timuś, bo ma najlepsze zdjęcia Czyż on nie jest piękny, a te oczęta... Powiem jeszcze raz kocham Go! I Timi o tym wie, bo często mu to mówię Jak uzbieram około 500zł na porządną budę i wszelkie inne akcesoria i Dafne (moja psinka) się z nim zgodzi to go biorę, ale kiedy to będzie....
A tymczasem Tobi, który miał wyjątkowy dzień do pozowania!!! Piekny jest , a ta jego delikatna nieśmiałość
A Axa póki co nie mam nowych fot, bo on jest w ciągłym ruchu i wychodzą rozmazane, taki mały wulkan energii. Ale we wtorek mi wskakiwał na kolona , dawał buziaki. Chłopaki ogólnie strasznie szarpały aż do łąki, bo tam ich puszczam już bez smyczy. Biedaki chyba dawno nie były na spacerze. Timi zawsze spokojnie idzie, tylko później chce się gonić
Droga Ewo chciałam zorganizować bazarek na dogo, ale nie wolno na takie coś, tylko na psy ze schronu można zbierać. A rzeczy do sprzedania miałabym naprawdę mnóstwo, póki co mam bazarek na sterylki i też kiepsko idzie...