Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 15, 2011 18:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

zaznaczę sobie mój ulubiony wątek :D

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Pon sie 15, 2011 22:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Meg, Tobie i wszystkim pensjonariuszom Domu Niespokojnej Starości życzę kolejnych setek! Trzymacie mnie przy życiu! :D

Właśnie wróciłam od moich futer, padałam na pysk, dobiły mnie newsy osiedlowe o kondycji kotów (zostałam przechwycona na parkingu w celu odłowienia kotki ze zmiażdżonym ogonem i pogryzionym bokiem- trzeci kot w ciągu roku załatwiony przez jakiegoś psa!) i bezwzględnie potrzebowałam czegoś 'na odczynienie' paskudnego samopoczucia.
-Filozof z pannami na ogrodowej 'ustawce' nie zawiedli. :ok: -Popłakałam się ze śmiechu! :ryk:

I co z tego, że Muniek bezzębny, skoro waleczne ma serce, a i kolegów z warszawskiej Woli też wie kiedy skrzyknąć. W końcu niejedną noc pod okienkiem piwnicznym spędziła, niejedno mordobicie przy trzepaku widziała -dobrą szkołę życia odebrała i nawet jak poszła 'na salony', to nie zmieniła się zasadniczo. Pazurki ma jak sztylety!

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Wto sie 16, 2011 6:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Filozof wita wszystkie ciocie i spieszy wyjaśnić tym, które upominają się o Amela - wątek o Amelu jest podlinkowany na wstępie jako zerowy. Tu zaznaczone są zwierzaki z wątku poprzedniego. Amel był jeszcze wcześniej.

Na wątku Amela wszystkie zdjecia u Was poznikały :-(

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Wto sie 16, 2011 8:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Się zamelduję,coby mi wąteczek nie zniknął i pędzę dowiedzieć się któż to Amel :roll: 8)

Edit:Doczytałam historię Amelka[*] :(
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sie 16, 2011 9:34 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Apsa pisze:
Megana pisze:Filozof wita wszystkie ciocie i spieszy wyjaśnić tym, które upominają się o Amela - wątek o Amelu jest podlinkowany na wstępie jako zerowy. Tu zaznaczone są zwierzaki z wątku poprzedniego. Amel był jeszcze wcześniej.

Na wątku Amela wszystkie zdjecia u Was poznikały :-(

Ale to nie ja je wrzucałam, tylko panikota chyba. W jakiejś wolnej chwili postaram się może chociaż jedno wrzucić, bo już mi się udało zarejestrować na imagehsnacku. Też nie od początku i też się martwię, czy fotki z pierwszej części wątku nie zaczną znikać.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto sie 16, 2011 10:38 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

przysiądziemy tu w kąciku :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto sie 16, 2011 11:10 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

coś czuję że te natępne 100 stron szybko sie uzbiera :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto sie 16, 2011 12:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Wiecie co jak tak patrzę na ten zestaw teatrzyk geriatrzyk i komisję śledczą to brakuje mi tutaj białego kota. :D :D Serio białe wybiela.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Wto sie 16, 2011 19:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Nie mamy też rudego. Staramy się zachować jednolitą tonację kolorystyczną w kwestii kłaków w łóżku. 8)

TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!

Bajkę z kapryśnym morałem pt. Królewna Leonia i krasnoludek Filozofek.
Występują:
Urodziwy Leon
Nadnormatywny gabarytowo krasnoludek Filozofek.
Kapryśny Morał.

Filozofek - ktoś je z mojego talerzyka...
Obrazek

Filozofek - ktoś śpi na moim łóżeczku...
Obrazek

Kapryśny Morał - wzrusza ramionami i odmawia zabrania głosu.
Kurtyna - zabiera głos pod pachę i opada zażenowana.

Megana

Post » Wto sie 16, 2011 20:21 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

:ryk:

Meg, to Ty coś kiedyś wspominałaś jeśli chodzi o kolorystykę Kotów, że próbujecie udawać przed sąsiadami, że Koty macie tylko 2, skąd w kółko czarne i bure?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sie 16, 2011 20:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Tak. Wtedy były dwa czarne (Fuk i Celina) i dwa bure (Sielawka i Buras) z daleka nie do rozróżnienia, wiec szłam w zaparte.
Teraz wzorki przestały się powielać, więc na pytanie "sąsiadko, to ile masz kotów?" odpowiadam - a kto by to to liczył, sąsiedzie...
:>

Megana

Post » Wto sie 16, 2011 20:30 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

No to sobie cupnę!
Wszystkiego dobrego w nowym wątku!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto sie 16, 2011 20:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

A gdzie Kartofel ? 8O No taka historia bez Kartofla? A tu fanki czekają :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 16, 2011 20:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Kartofel zawsze jest w centrum wydarzeń. Zrobić fotkę komukolwiek BEZ Kartofla na pierwszym planie, lub choćby w tle to naprawdę sztuka. Nie masz pojęcia, ile ja się nagimnastykuję, by go chytrze ominąć obiektywem...
Obrazek

Filozof - ruch tu jak na Marszałkowskiej...
Ostatnio edytowano Pt lip 04, 2014 20:11 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Wto sie 16, 2011 20:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

kamari pisze:A gdzie Kartofel ? 8O No taka historia bez Kartofla? A tu fanki czekają :1luvu:
Wyraźnie szykanowany! :wink: Kurtyna cięła KartoFelka bezlitośnie: a to ćwierć półkwarcia -na pierwszym, a to kawałeczek zadka -na drugim zdjęciu...

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

[poprzednia][następna]