Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 15:38 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Ładniutka. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo proszę o dalsze sprawozdania o jej losach. :)

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Sob cze 18, 2011 18:50 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Wawe malutka Mimi ma się dobrze :D Madzia wczoraj ja wykąpała a dzisiaj odpchliła bo pcheł miała sporo . Super dogaduje się z psiurami Madzi apetyt ma i jest bardzo grzeczna :D Jutro czeka nas podróż do Torunia gdzie trafia na DT a może i DS :mrgreen:jestem przeszczęśliwa ze udało się ją uratować .

ika47

Od: Pt cze 10, 2011 9:24

Post » Nie cze 19, 2011 8:21 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

taki ładny pies wiadomo że zaraz znajdz\ie dom. ciekawe jednak czy ona się komuś nie zgubiła
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Nie cze 19, 2011 19:07 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Betbet ogłoszenia małej będą jednak nie sądzę aby ktoś małej szukała , musiała się błąkać od dłuższego czasu , brudna ,chuda i wszystkiegi i wszystkich się bała :( Ja nigdzie nie widziałam żeby ktoś małej szukał . A co do Mimi dzisiaj zawieźliśmy ją do Torunia do DT a bardzo prawdopodobne że to już będzie jej DS . Serce mi się krajało ja zabierałam ją od Madzi i jak Mimi patrzyła się w jej kierunku gdy odjeżdżaliśmy.Sama miała w połowie takie moment że chciałam z Mimi wracać do domu ale wiem że mi na to warunki nie pozwalają :( . Mam już pierwsze ralecję od Joanny Mimi czuje się dobrze przybiega po głaski i cały czas prosi o jedzonko myślę że kwestia jednego dwóch dni i będzie ok . Jak tylko u nas założymy wątek od razu go tu wkleję aby każdy mógł śledzić losy kochanej Mimi :1luvu:

ika47

Od: Pt cze 10, 2011 9:24

[poprzednia]