Mała Misia- szczęśliwe zakończenie :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 7:41 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

mam nadzieję,że znajdzie się ktoś kto przeprowadzi tą wizytę dla Misi :!: :!: :!:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw lis 11, 2010 0:34 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

Mała |Misia opuszcza dom pod Śremem i nowa rodzina zabiera ją do siebie w zachodniopomorskie. Przyjedzie po nią głowa rodziny na własny koszt i nie widzi w tym żadnego problemu :-))
Misia zamieszka w domku - nowi opiekunowie nie uznają trzymania psa przy budzie czy w kojcu. Poprzedniego psa mieli w rodzinie 15 lat, więc wiedzą z czym wiążą sie obowiązki i przyjemności posiadania psiaka. Oczywiście nie ustajmy w poszukiwaniu kogoś z tamtego terenu, kto mógłby zajrzeć do nowego domku naszej podopiecznej, dla której to kolejny stres związany z ogromnymi zmianami w jej życiu.
Trzymajmy tez kciuki za jej asymilację i zgodny cudowny żywot u Eweliny i Marcina.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 11, 2010 8:16 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

to kamień z serca,bardzo się cieszę - naprawdę :ok: :ok: :ok:
gratuluję Misiu :piwa:
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw lis 11, 2010 8:26 Re: Mała Misia- szansa na dom, potrzebna wizyta w zach-pom!

ja też :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 11, 2010 11:23 Re: Mała Misia- szczęśliwe zakończenie :)

Super wiadomość! :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 12, 2010 7:03 Re: Mała Misia- szczęśliwe zakończenie :)

super, że Misia miała tyyyyle szczęścia :1luvu:
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia]