Moderator: Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Jeżeli mogłabym prosić nieśmiało o małego yorka... Dwa tygodnie temu odszedł przez tęczowy mostek na swoich krótkich nóżkach nasz najukochańszy Jamniczek...był z nami 14 lat i 4 m-ce...od wiosny chorował na serduszko... obiecaliśmy sobie z męzem, że już nigdy...żadnego...tak ciężko było się rozstac w tę smutną noc...ale...jest jeszcze smutniej bez psa...i chociaz mamy trzy koty (jeden persik ok.10-12letni od 8 lat jest z nami-przygarnięty, poprzedni jego dom zapewne się go pozbył z powodu kamieni w przewodach moczowych...jest pod stałą opieką wet. - jedna kiciunia z tego forum miau "Piękna Niebieska poszukuje..."od kwietnia zeszłego roku i młodziutka kicia przygarnięta w grudniu 2008 r,jako maciupka kiciunia z pomorskiego tymczasowego domku)...to jednak brakuje nam psiny...
lady_swallow pisze:Dorcia, pomóc w szukaniu DT i DS? Ogłoszenia jakieś, fundusze?
Też jestem pełna podziwuhumbak20 pisze:Dorciu wspaniałą robotę robisz
nie chcą mieć kulawego psa????dorcia44 pisze:Majka to cudna sunia ,malutka ,drobniutka ,zapatrzona w swoich dużych,moja niewiadomo któa już adopcja ,niestety nie udana![]()
![]()
Sunia wraca do mnie w sobotę rano ,niestety spadła ze schodów uciekając przed labradorem ,obecni właściciele twierdzą ze nie są w stanie wydać 800zł na operacje nóżki którą uszkodziła sobie spadając ,nie chcą również mieć kulawego psa więc sunia trafi do mnie w sobotę rano.
Czy ktoś mi pomoże zoperować tą sunię ?
w sobotę postaram się zrobic jej RTG ,zobaczymy czy takowa operacja w ogóle jest konieczna .
strasznie jest mi przykro ,bardzo ,wyobrażam sobie jak to maleństwo będzie cierpiało tęskniąc i czekając kiedy pańcia po nia przyjdzie ,ale ot zabawka się popsuła .![]()
fotke wstawię jak już sunia będzie u mnie ,oczywiście szukam jej domku ,ale takiego już na zawsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości